Backpacken in het buitenland

Backpacken in het buitenland is de ideale manier van reizen voor echte avonturiers en vooral populair onder studenten en jongvolwassenen. Bij backpacken draait het voornamelijk om één ding: vrijheid! Het is de vrijheid die backpacken zo geliefd maakt. Wat een heerlijk gevoel om naar een bestemming te gaan, zonder een vaste planning te hebben. Je gaat gewoon mee met de flow, en dat geeft je zoveel vrijheid! 

BEGIN JOUW BACKPACKAVONTUUR GOED

  • bestemmingen
  • Opties
  • Extra service

bestemmingen

AUSTRALIË

Australië is een geliefde bestemming onder backpackers. Go Down Under voor een avontuurlijke reis en ervaar de relaxte levensstijl!

NIEUW-ZEELAND

Reis door een unieke wereld van ruige onaangetaste natuur. Alles draait om outdoor activiteiten waar je adrenaline van omhoog schiet!

Backpacken
AZIË

Het veelzijdige Azië is dé perfecte bestemming voor zowel beginnende- als ervaren backpackers. Natuur, cultuur en avontuur!

Opties

STARTPAKKETTEN

Zonder zorgen op reis met onze startpakketten voor backpackers. Wij regelen alles, zodat jij meteen kan genieten!

TRIPS

Maak je backpackavontuur compleet met gave trips, samen met andere backpackers!

Extra service

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

VERZEKERINGEN IN HET BUITENLAND

Kom meer te weten van verzekeringen in het buitenland

VISUM AANVRAAG

Meer informatie over het verkrijgen van een visum

Bankrekening openen in het buitenland

Hoe maak je een bankrekening aan in het buitenland?

 

Je leert een bestemming echt kennen en komt op plekken waar je anders nooit was geweest. Tijdens je reis laat je je inspireren door verhalen van andere reizigers. Het zijn vaak deze verhalen die jouw route bepalen. Backpacken gaat om het beleven van een andere cultuur en persoonlijke groei. Om even weg te zijn uit de dagelijkse sleur. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een backpackreis te combineren met jouw taalcursus, studie of High School periode in het buitenland. Begin jouw avontuur in het buitenland eerst met een ontdekkingsreis, een leuke manier om jouw gastland te leren kennen! Of sluit je periode in het buitenland juist af met een mooie reis, voordat je weer terug op eigen bodem staat.

Onze service

Wij willen dat jouw droom om naar het buitenland te gaan uitkomt. Wij weten allemaal uit eigen ervaring hoe gaaf backpacken is en zetten ons in voor de backpacker die voordelig, maar goed aan zijn backpackreis in het buitenland wil beginnen. Wij zijn gespecialiseerd in backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland en Azië. Bij ons geen poespas, maar precies dat wat je nodig hebt om zonder zorgen jouw backpackavontuur te starten! Maximale vrijheid en flexibiliteit dus!  

Heb je vragen of wil je iets meer weten? Neem dan contact met ons op. Of het nu gaat om je reis plannen, het vinden van werk, de beste backpack- en reisroutes in Australië en Nieuw-Zeeland, ins en outs over Thailand en Vietnam, of natuurlijk het beste vliegticket voor jouw reis, wij helpen je graag.

 

 

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet