Alleen op reis tijdens jouw backpackreis

Alleen op reis… Wat klinkt dat spannend he? Dat vinden wij ook! Daarom zijn wij voorzien van backpack specialisten die ook deze stap hebben gezet en het avontuur zijn aangegaan. Zij weten precies in welke situatie jij zit. Daarom biedt Information Planet producten en diensten aan die deze grote en zelfstandige stap om alleen te reizen iets kleiner maken.

 

Flexibel op reis

Ga flexibel op reis met onze vliegtickets voor studenten. Onze vliegtickets zijn ideaal als je langer op reis gaat en naar verschillende bestemmingen vliegt. Je kan je ticket namelijk wijzigen tijdens je reis. Zo kun je langer blijven of kan je eerder naar huis. Dus als je de tijd van je leven hebt en echt nog niet naar huis wilt kun je je datum wijzigen van je terugvlucht. Maar ook als je wegens omstandigheden naar huis wilt of moet kan jij je datum zo verplaatsen dat je eerder naar huis kan. Wij helpen graag bij het regelen van jouw droomreis, daarom krijg jij van ons gratis vliegticket advies.

 

Voorbereid op reis

Geef je zorgen uit handen en geniet van het begin van jouw avontuur. Ga voorbereid op reis met een van onze startpakketten. Je overnacht in een hostel, waardoor jij goed uit kan rusten van je reis en rustig de omgeving kan ontdekken. Ook regelen we onder andere een SIM-kaart, File Tax Number  en een bankrekening voor je. Bij ons luxe startpakket voor backpackers zit de week vol met te gekke activiteiten en onvergetelijke trips. Zo ontmoet je gelijk andere backpackers.

 

Op ontdekkingsreis

Wil jij een weekendje weg tijdens je reis? Of wil jij een trip van een maand of langer? Dat kan bij ons. Wij bieden namelijk gave trips voor backpackers aan. Door deze trips proef je het land nog beter en daarna kan je nog besluiten om verder te reizen. Deze trips zijn in groepen van 15 tot 25 mensen. Zo ontmoet je gelijk andere backpackers en voel je je nooit alleen! Je kunt samen met een vriend/vrienden een trip nemen, maar ook alleen!

 

Zorgeloos op reis

Onze partners hebben kantoren in Australië, Nieuw-Zeeland, Thailand en Vietnam waardoor jij zorgeloos op reis kunt gaan. Je kan altijd aankloppen voor tips, vragen of wanneer je in een lastige situatie zit. Natuurlijk kan je ook altijd contact opnemen met Information Planet.

 

5 Reden om de wereld te ontdekken all by yourself

#1 Veel vrijheid

Dit is absoluut een van de belangrijkste redenen om alleen te gaan backpacken: de vrijheid! Je doet waar jij zin in hebt en wat jij wilt en je hoeft met niemand anders rekening te houden. Hoe fijn is dat? Je bepaalt zelf je tempo en je hoeft niet met iemand te discussiëren over een activiteit, je doet het gewoon! Geniet!

 

#2 Ontmoet vrienden voor het leven

Het grote voordeel van alleen reizen is dat je gemakkelijker contact legt met andere mensen dan wanneer je met een bekende reist. Spreek mensen aan, loop er naartoe en deel verhalen met elkaar. Andere backpackers zijn precies hetzelfde aan het doen dus ze begrijpen jou als geen ander. Misschien zet je je reis voort met een andere backpacker! Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je alleen bent. Geloof ons, dat ben je bijna nooit!

 

#3 Geniet van je reis en leef in het nu

Maak je geen zorgen over iets wat nog komen gaat, maar geniet ervan! Volg je hart en laat je leiden door wat er op je pad komt. Als je alleen reist, dan geniet je echt van de omgeving om je heen en ben je je er meer bewust van. Je leeft in het nu en je houdt je niet bezig met plannen en verplichtingen voor later.

 

Reden 4 Stap uit je comfortzone

Door alleen op reis te gaan, stap je zeker uit je comfortzone! Wat tof dat je dat gaat doen, wees trots op jezelf! Als jij tijdens je reis optimaal wilt genieten dan moet je soms dingen doen die je thuis nooit zou doen. Zo krijg je daardoor bijvoorbeeld vrienden voor het leven door zelf op andere backpackers af te stappen. Er zal een andere wereld voor je open gaan en je zult zelfverzekerder zijn dan ooit tevoren.

 

Reden 5 Leer jezelf kennen

Je stapt uit je comfortzone, ben in een onbekende omgeving en je bent met andere mensen dan thuis. Hierdoor leer jij jezelf beter kennen. Je bent namelijk op jezelf aangewezen, ook al ben je waarschijnlijk niet vaak alleen.  
 

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet