Backpacken in Vietnam

Steeds meer backpackers trekken naar Vietnam om de prachtige highlights van deze bestemming te bewonderen. Er zijn weinig landen zo divers als Vietnam. Duik in de rijke geschiedenis, wandel door de prachtige dorpen, probeer het heerlijke eten, relax op een van de mooie stranden en waan je door de bijzondere natuur. Ontdek de schatten van Vietnam en zie iets anders van de wereld. Backpacken in Vietnam is een absolute aanrader! 


Start jouw backpack avontuur door Vietnam met onze voordelige, flexibele vliegtickets en een 13-daagse trip. Waan je in een andere wereld en ontdek samen met andere backpackers wat dit veelzijdige land in petto heeft. Het avontuur begint wanneer jij je eerste voet op de Vietnamese bodem zet en de herinneringen blijven je voor altijd bij! 

BEGIN JOUW BACKPACKAVONTUUR GOED

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

RONDREIS

Maak je backpackavontuur compleet met deze gave rondreis, samen met andere backpackers!

 

Over Vietnam

Backpacken in Vietnam? Dan waan je je door een paradijs. Vietnam is een veelzijdig landschap met helderblauwe zeeën, heerlijke stranden, terrasvormige rijstvelden, groene berggebieden, prachtige dorpen en grote, overbevolkte steden. Het is een groot uitgestrekt land waar jij als backpacker wekenlang prima kunt vertoeven!

Vietnam heeft een heerlijke en diverse keuken. De gerechten bestaan uit de perfecte balans tussen zoet, zuur, pittigheid en het aroma van verse kruiden en vissaus. In Vietnam zul je zeker sporen van de oorlog en de rijke geschiedenis terugvinden. De bevolking is vriendelijk en gastvrij. Ze helpen je graag wanneer jij een vraag hebt en vinden het altijd leuk om een praatje met je te maken. Door de goede ontwikkelingen kunnen de Vietnamezen een redelijk woordje Engels spreken.

Vergeet tijdens je backpack avontuur ook zeker geen bezoek te brengen aan Halong Bay, Hoi An en Hanoi. Deze plaatsen staan op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Halong Bay is een schitterende eilandengroep en is een van de zeven wereldwonderen. Duizenden rotsen steken hier uit het water en dat geeft een prachtig uitzicht. De oude, sfeervolle havenstad Hoi An is in het bezit van prachtige bouwwerken. Wil je twee werelden van verschil zien? Dat kan ik Hanoi, waar je het oude én het nieuwe Vietnam kunt bewonderen.Je ziet hier nog goed de invloed van communisten terug. Bezoek ook de ‘beach capita’ Nha Trang en een van de drukste en modernste gebieden Ho Chi Minh!

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet