Charlotte in Zuid-Afrika

Kaapstad sprak me al een tijdje heel erg aan. Elke keer als ik foto’s bij anderen voorbij zag komen begon het meer te knagen om hier ook heen te gaan. Het werd mijn állereerste reis alleen. Het was echt een van de allergaafste dingen die ik ooit gedaan heb. Juist door deze trip had ik een houvast en leerde ik gemakkelijk mensen kennen. Het is een prachtig land volop cultuur en natuur. Je ziet mensen op straat dansen en ziet overal gebergte om je heen, het lijkt wel een ansichtkaart waar je naar kijkt. Het is zó anders dan Nederland. Ik kan nu al niet wachten om terug te gaan.

Hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat ik, net zoals in de films, echt op zoek ben gegaan in de natuur in een jeep naar olifanten, leeuwen en neushoorns? Dieren zijn zoveel indrukwekkender om in de natuur te zien dan in een dierentuin. De Garden Route en Route 62 zijn twee geweldig toffe wegen. Ik zou zeker voor die tweede optie kiezen bij de laatste dag. Stap vooral even uit en kijk om je heen en besef waar je bent.

Ik heb mijn hart verloren aan Zuid-Afrika, het is voor mij zo fijn geweest om dit te delen met anderen en ik nergens bij hoefde na te denken en 8 dagen volop kon genieten!

Wil jij net als Charlotte het prachtige Zuid-Afrika ontdekken, bekijk dan snel onze pakketen of neem contact op met onze reisspecialisten.

Neem contact op© 2015 Information Planet