Elle in Thailand

''Ik ga Thailand, de natuur, lokale mensen en mijn reisgenoten niet snel vergeten!''

 

Afgelopen zomer ben ik met Information Planet elf dagen op reis geweest naar Thailand. Dit was een van de mooiste vakanties van mijn leven! Ik wilde deze zomer graag een verre reis maken, niet in mijn eentje maar ook niet met een standaard groepsreis. Ik kwam uiteindelijk bij Information Planet terecht, die rondreizen voor jongeren aanbiedt. Perfect voor mij!

We zijn begonnen in Bangkok waar we elkaar al goed hebben leren kennen door het bruisende nachtleven op Koh San Road. Dit was een hele gezellige start. De volgende twee dagen hadden we verschillende tours door heel Bangkok waardoor we veel verschillende kanten van de stad hebben kunnen ervaren.

Vervolgens gingen we met de nachttrein naar Khao Sok. De trein an sich was al een ervaring. Allemaal een eigen bedje in de trein, het leek wel één groot logeerpartijtje. Ik denk dat Khao Sok het mooiste is wat ik in Thailand heb gezien. We verbleven in een hutje midden in het National Park. De omgeving daar was zó mooi, daar heb ik echt van genoten.

Na de drukke stad en de jungle was het tijd om te relaxen op verschillende eilanden. Ik vond het leuk dat we in de reis meerdere eilanden hebben bezocht. Elk strand lijkt weer net iets mooier dan de vorige.

Zoals ik al zei, dit was een van de beste vakanties van mijn leven. Ik ga Thailand, de natuur, lokale mensen en mijn reisgenoten niet snel vergeten!

 

Wil jij net als Elle een backpack-reis maken volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou verder helpen! 

Neem contact op© 2015 Information Planet