Tessa op Bali

Al jaren stond Indonesië en dan in het bijzonder Bali op mijn bucketlist. Afgelopen zomer was het dan eindelijk zo ver en heb ik een aantal weken door Indonesië rondgereisd. Het idee om in mijn eentje in een ‘vreemd’ land rond te trekken vond ik erg spannend. Ik heb er dan ook voor gekozen om te beginnen met een gezamenlijke rondreis. Bij Information Planet vond ik de 10-daagse backpackreis op Bali; de ideale start van mijn avontuur!

Mijn complete Azië avontuur was geweldig maar de rondreis op Bali zal altijd een speciaal plekje in mijn herinneringen houden. De groep waar ik in kwam was fantastisch, hierin heb ik (internationale) vrienden voor het leven gemaakt. Doordat je grotendeels van de tijd met elkaar doorbrengt leer je elkaar al snel goed kennen. Dit creëert, vind ik, een speciale band. Tijdens de reis hebben we verschillende dingen gedaan en gezien. Zoals surfen, tempels bezoeken, over een lokale markt lopen, fietsen, snorkelen, uitgaan en natuurlijk op het strand liggen. Kortom, de ideale combinatie.

De rondreis werd afgesloten op Gili. Dit was voor mij ook het perfecte startpunt voor mijn eigen reis verder. Door de groepsreis heb ik dit met een aantal medereizigers voort kunnen zetten en zijn we de overige eilanden van Indonesië gaan ontdekken. Ik raad deze reis voor iedere beginnende backpacker of vakantieganger aan. Geloof mij, het wordt de reis van je dromen!

Wil jij net als Tessa het bijzondere Bali ontdekken? Bekijk dan snel de trip of neem contact op met onze reisspecialisten.

Neem contact op© 2015 Information Planet