Basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland

Het basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland is ideaal om op weg te worden geholpen om een geweldige tijd te beleven in het prachtige Nieuw-Zeeland. Wil je ook graag wat bijverdienen tijdens jouw reis in Nieuw-Zeeland, maar weet je niet wat hier allemaal bij komt kijken? Boek dan ons Basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland!

Startpakket aanvragen

Het maakt niet uit welke dag in de week je wil starten met dit basic startpakket. Elke dag wordt er namelijk een nieuw programma begonnen. De geregelde overnachtingen (keuze uit 3, 4 of 7 nachten) zul je doorbrengen in een perfect verzorgde hostel. Daarna gaat jouw avontuur pas echt beginnen!

In de eerste dagen kun je bijkomen van je jetlag, maar wordt je ook geïnformeerd over Nieuw-Zeeland, het backpacken en alles wat daarbij een rol speelt. Ook wordt je geïnformeerd hoe je kunt solliciteren in Nieuw-Zeeland zodat je een deel van jouw reis ter plekke kan bekostigen!

Het basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland is te combineren met onze vliegtickets. Deze kun je bij ons bestellen tegen een voordelige prijs! Met deze flexibele vliegtickets kun je zonder extra kosten minstens één keer jouw vlucht datum of tijd veranderen. Zo kun je langer van het backpackavontuur genietens wanneer daar de tijd voor is!

Wat houdt het basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland in?

  • Aankomst in Auckland

  • 3, 4 of 7 nachten accommodatie in een hostel

  • Airport pick-up

  • Ontbijt

  • Één op één sollicitatie tips

  • Toegang tot een nationale vacaturebank

  • SIM-kaart

  • Hulp bij het openen van je bankrekening

€ 250*
3 NACHTEN NIEUW-ZEELAND

 

€ 260*
4 NACHTEN NIEUW-ZEELAND

 

€ 370*
7 NACHTEN NIEUW-ZEELAND

 

* Dit is een vanaf prijs

 

Maak je backpack avontuur helemaal compleet

Combineer dit basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland met onze vliegtickets op maat. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze backpackspecialist.

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet