Startpakketten voor backpackers

Zet die stap en maak van je droom een plan. Boek je tickets en ga backpacken in Thailand, Vietnam, Australië of Nieuw-Zeeland. Maak je stap nog wat makkelijker als je naar Australië en Nieuw-Zeeland gaat door met onze startpakketten voor backpackers op reis te gaan. Zo begin je jouw backpack avontuur onbezorgd en kun je maximaal genieten!

Begin jouw backpack avontuur zonder dat je zelf alle noodzakelijke benodigdheden moet regelen. Dit zit namelijk allemaal in onze startpakketten voor backpackers. Hoe fijn is het als je op bestemming aankomt en je niet alles in je eentje hoeft te regelen?

Startpakket aanvragen

 

BASIC STARTPAKKET

Geniet optimaal van jouw backpackavontuur door het basic startpakket te boeken!

LUXE STARTPAKKET

Door het luxe startpakket kan jij alles wat je moet regelen uit handen geven waardoor je extra kan genieten!

 

Kies voor het basis of luxe startpakket. Als je kiest voor het luxe startpakket dan krijg je een jaar lang hulp bij het zoeken naar werk. Het scheelt veel stress, waardoor je optimaal kan genieten van jouw backpack droom die werkelijkheid is geworden. Zo kan je tijdens je reis met verschillende bijbaantjes geld bij elkaar sparen voor alle gave activiteiten die je nog wilt gaan doen!

De startpakketten voor backpackers zorgen ervoor dat jij bij aankomst niet van alles hoeft te regelen maar je gelijk kunt genieten van jouw vrijheid en avontuur! De eerste week helpen de startpakketten jou op weg op je bestemming en alles wat geregeld moet worden voordat jouw reis echt van start kan gaan. Na die eerste week ligt de wereld aan je voeten en kun je jouw reis echt beginnen. Geniet van je vrijheid!

Maak je backpack avontuur helemaal compleet

Voeg gave trips toe aan jouw backpackreis. De trips die wij aanbieden geven jou de kans om alle geweldige highlights van een van de bestemmingen te bewonderen. Ook kun je op elk moment je ticket wijzigen als je onze flexibele vliegtickets erbij boekt. Waardoor je jouw backpack avontuur langer kan laten duren of iets eerder terug naar huis kan vliegen. 

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

TRIPS

Zonder zorgen op reis met onze startpakketten voor backpackers. Wij regelen alles, zodat jij meteen kan genieten!

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet