Basic startpakketten voor backpackers


Is backpacken in Australië of Nieuw-Zeeland tot nu toe alleen nog maar een droom geweest? Met het Basic startpakket voor backpackers hoeft dit geen droom te blijven! Met dit pakket wordt je op weg geholpen, waardoor je snel aan het backpacken toekomt. Het is ook mogelijk om een vliegtickets met het Basic startpakketten voor backpackers te combineren. Zo kun je een latere vlucht nemen wanneer dat uitkomt!  

Startpakket aanvragen

Wat kun je verwachten van het Basic startpakket voor backpackers?

  • Een verblijf in een hostel van 3, 4 of 7 nachten

  • Elke ochtend een ontbijt

  • Vliegveld Transfer

  • Een MyOz-membership voor 12 maanden

  • Extra hulp bij het openen van een bankrekening

  • Een SIM-kaart

  • Tax file number

  • Aankomst in Brisbane, Cairns, Melbourne en Sydney

  • Medicare-kaart

 

€215*
BASIC STARTPAKKET AUSTRALIË

 

€250*
BASIC STARTPAKKET NIEUW-ZEELAND

 

Basic Startpakket Australië

Het Basic startpakket voor backpackers in Australië kan op elk gewenste dag van de week gestart worden. Bij dit pakket heb je de keuze om te vliegen naar Brisbane, Melbourne, Sydney en Cairns! Je kunt kiezen voor een “begeleiding” van 3, 4 of 7 dagen. Deze dagen verblijf je in één van de beste hostels in Australië. Het startpakket bevat het noodzakelijke voor een goed begin van jouw avontuur, maar wat het einde zal worden... It’s up to you! Lees meer over het Basic Startpakket Australië

 

 

Basic Startpakket Nieuw-Zeeland

Het Basic startpakket voor backpackers in Nieuw-Zeeland kan op elk gewenste dag van de week gestart worden. Bij dit pakket is de aankomst in Auckland en je kunt kiezen voor een “begeleiding” van 3, 4 of 7 dagen. Deze dagen verblijf je in een perfect verzorgde hostel. Net als bij het Basic startpakket voor backers in Australië bevat het pakket het noodzakelijke voor een goed begin van jouw avontuur. Het enige wat jij hoeft te doen is genieten en jezelf geen zorgen maken over de uitkomst van jouw unieke reis! Lees meer over het Basic Startpakket Nieuw-Zeeland.

 

* Dit is een vanaf prijs

 

Maak je backpack avontuur helemaal compleet

Combineer dit startpakket voor backpackers met een toffe trip, rondreis of met onze vliegtickets op maat. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze backpackspecialist.

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

TRIPS EN RONDREIZEN

Maak je backpackavontuur compleet met gave trips, samen met andere backpackers!

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet