Trips en rondreizen voor backpackers

Wij bieden te gekke trips en meerdaagse rondreizen voor backpackers aan in verschillende bestemmingen. We bieden namelijk trips aan in Australië, Thailand en Vietnam. Er is keuze genoeg. In Australië bieden we weekendjes weg aan, maar ook trips van een maand of langer! Als je liever naar Azië wilt, kan dat want daar bieden we ook toffe trips aan. In Thailand hebben we een geweldige 10-daagse rondreis en in Vietnam bieden we een unieke 13-daagse rondreis aan. Gaaf toch?

Trips aanvragen

Australië

Ontdek de highlights van Australië in een van onze te gekke trips. Van een weekendje weg tot een maand.

€795
Thailand

Maak kennis met de Thaise cultuur tijdens op deze trip van Bangkok naar het zuiden!

€995
Vietnam

Geniet van de prachtige natuur in Vietnam en eet wat van de straatstalletjes, het zal je niet teleurstellen!

€695
Bali

Ondek het prachtige Bali, een rijke cultuur, leuke feestjes en een mooie natuur zorgen voor de perfecte backpack bestemming!

P.O.A.
Filipijnen

Ga mee en ontdek de diversiteit van de prachtige eilanden op de Filipijnen!

P.O.A.
Zuid Afrika

Maak je droom waar en ga met ons op Safari in Zuid Afrika

Onze trips en rondreizen door backpackers door Vietnam, Thailand en Australië zijn een geweldige beleving die je niet zomaar meer vergeet. Onze trips bieden jou de kans om de highlights van deze veelzijdige bestemmingen te bewonderen. Samen met een groep trek je uit op een geweldig avontuur en maak je de meest gave excursies mee. Maak kennis met een andere cultuur, bewonder de gastvrijheid, kijk je ogen uit in de cultuur en bezichtig de eeuwenoude prachtige tempels.

Ben jij open-minded, nieuwsgierig en ben jij wel toe aan een avontuur? Wil je graag de wereld zien, nieuwe culturen proeven en steden ontdekken? Dan passen onze trips en rondreizen voor backpackers echt bij jou! Je doet alle geweldige activiteiten met een groep, waardoor je ook veel internationale avonturiers en backpackers ontmoet. Zo krijg je vrienden over de hele wereld. Je maakt niet alleen kennis met het geweldige Australië, bijzondere Vietnam en kleurrijke Thailand, maar je krijgt ook een kijkje in verschillende culturen. In de verschillende trips reizen de meeste mensen alleen of met hun vriend/vriendin. Ze zijn tussen de 18 en 35 jaar. Voor vertrek kun je al contact opnemen met de andere avonturiers die in jouw groep zitten. De groepen bestaan uit ongeveer 15-25 mensen.

Maak je backpack avontuur helemaal compleet

Combineer trips voor backpackers met een handig startpakket of met onze vliegtickets op maat. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze backpackspecialist.

VLIEGTICKETS

Vlieg jouw backpackavontuur voordelig tegemoet met onze vliegtickets, speciaal voor backpackers!

STARTPAKKETTEN

Zonder zorgen op reis met onze startpakketten voor backpackers. Wij regelen alles, zodat jij meteen kan genieten!

 

Hoi, ik ben Tjaddien, reis en stage specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet