Master in Strategic Marketing

"LSBF, wat een fantastische school. De medewerkers van Information Planet hebben mij zeker niet voorgelogen over de kwaliteit van het onderwijs van deze school!"

Ik heb afgelopen jaar gestudeerd bij London School of Business and Finance en heb hier een 1-jarige master Strategic Marketing gevolgd. Ik kijk terug op een ontzettend leerzame en unieke ervaring. In de eerste plaats de stad Londen, wat is het fantastisch om hier een jaar te kunnen wonen en te kunnen studeren op slechts 5 minuten van Hyde Park. 

Daarnaast LSBF, wat een fantastische school. De medewerkers van Information Planet hebben mij zeker niet voorgelogen over de kwaliteit van het onderwijs van deze school. Ze vliegen zelfs docenten en professionals in van elders binnen Europa of de wereld om les aan je te geven! Dit is voor mij een uiterst leerzame ervaring geweest, de studie was persoonlijk voor mij een flinke investering aangezien ik alles zelf moest betalen, maar het was me het nu al waard. Momenteel ben ik terug in Nederland en bij terugkomst had ik dankzij deze Master erg snel een baan gevonden

Information Planet heeft mijn gehele aanmelding bij LSBF verzorgd alsmede mijn verblijf in Londen, hiervoor wil ik ze dan ook hartelijk bedanken!

Heeft het verhaal van Jeroen je geïnspireerd en wil je meer weten over een master in het buitenland? Plan dan nu gratis en vrijblijvend een oriëntatiegesprek in met een van onze studiespecialisten. Lees ook vooral nog meer ervaringen van onze studenten.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat