New York Oriëntatie Programma voor High School Studenten

Begin je buitenlandse reis niet alleen! Het New York Oriëntatie Programma is een perfecte start voor de tijd die je in Amerika gaat beleven. Het programma vindt plaats voordat de studenten bij hun gastgezin intrekken. Samen met anderen studenten over de hele wereld ga jij dit avontuur aan. Natuurlijk is het spannend, maar vooral erg leuk! Je went aan de nieuwe cultuur en ziet meteen de highlights van New York City: dat kan je alvast afvinken van je to-do-lijstje!

Sightseeing

In New York maak je een heerlijke wandeling door Central Park, ga je shoppen bij de grootste warenhuizen of hamburgers eten waar je U tegen zegt bij het Hard Rock Café. Kijk je ogen uit wanneer je door de Fifth Avenue loopt. Het Washington Square Park, Empire State Building en de meest chique winkels en zaken zijn hier te bezichtigen. Twee volle dagen worden gevuld met een trip naar Manhattan. Hier worden de Brooklyn Bridge, Times Square en Statue of Liberty, zeker niet overgeslagen!  New York heeft een echte WOW-factor, waar je zeker door veroverd wordt. Door de indrukwekkende bezienswaardigheden en omgeving denk jij niet meer aan je thuishaven!

Inhoud Programma

In deze tijd ontmoet je uitwisselingsstudenten vanuit de hele wereld! Zij zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Ontspan, geniet, ontdek en maak nieuwe contacten! Sightseeing en gezelligheid is waar het om draait. Doordat je veel leuke dingen gaat doen, leer je de andere High-School-studenten op een andere manier kennen en groei je dichter naar elkaar toe!

Als High School student overnacht je drie nachten in een hotel in New York. De vier dagen worden goed gevuld zodat je het optimale uit je oriëntatie programma haalt. In het programma zit ook een voorbereidingssessie vanuit het team in Amerika inbegrepen. Zij leren je last-minute meer over de Amerikaanse gewoontes en gebruiken en vertellen wat wel en niet kan. Vragen en onzekerheden komen ook ten spraken, zodat iedereen met het volle vertrouwen aan het avontuur kunnen beginnen.

Het oriëntatieprogramma start op 31 juli, 8 augustus, en 22 augustus, op basis van je plaatsing wordt je hier op ingedeeld. Het programma kost €700. Dit bedrag is inclusief alle maaltijden en vliegveld transfers vanaf Newark Airport (kom je aan of vertrek je van JFK Airport dan geldt er een toeslag)

Aanmelden

Lijkt jou dit een ideale start voor je reis in Amerika? Meld je dan nu aan! Deadline aanmelden is 15 oktober  -  Niet op tijd geplaatst? Geld terug!

Meld je aan door contact met ons op te nemen

 © 2015 Information Planet