Evie in de USA

Evie in de USA

'Ik droom al vanaf dat ik me kan herinneren om naar Amerika te gaan. Ik heb de tijd van mijn leven gehad in de US en zou alles zo weer over doen!''

Ik wilde al een paar jaar het High School programma doen. Sinds ik klein was droomde ik ervan om naar Amerika te gaan. Toen ik op internet vond dat ik een High School programma van Information Planet kon volgen wilde ik dat natuurlijk meteen doen! 

Ik woonde in Jennings, Louisiana een klein stadje waar niet veel te doen is maar waar iedereen elkaar kent. Ik zelf kom uit een klein dorpje waar iedereen elkaar ook kent. De overgang was dus niet zo heel groot, maar toch is het anders. Ik zat aan de andere kant van de wereld, ze spreken een andere taal die ik op dat moment niet zo heel goed beheerste, en de mensen zijn anders; het is een andere cultuur. 

Ik moest er aan het begin wel even aan wennen maar ik had een geweldig gastfamilie die mij met alles hielp en altijd voor mij klaar stond. Mijn gastgezin bestond uit een vader, moeder en twee kleine kinderen. Na verloop van tijd ging ik hen zien als mijn familie en zij mij ook en dat was heel fijn. Natuurlijk moest ik me wel aanpassen. Ik had in dit gezin andere regels dan dat ik thuis had, maar dat is normaal en ik deed wat zij van mij verwachtte. 

Ik heb vrienden voor het leven gemaakt en ik heb dingen gedaan waarvan ik dacht dat het alleen in films was. Ik ben bijvoorbeeld naar Homecoming en Prom geweest, elke vrijdag football games en aan het eind van het jaar Graduation van alle Seniors. Ik heb de tijd van mijn leven gehad en zou alles zo weer over doen!

Wil jij net als Evie genieten tijdens een High School periode in de USA? Neem contact op met onze High School specialist.

Neem contact op© 2015 Information Planet