Informatie omtrent het Coronavirus

Door de wereldwijde coronapandemie was het tijdelijk niet mogelijk om te reizen. Gelukkig kunnen we nu eindelijk weer bijna alles. Information Planet volgt alle ontwikkelingen rondom het coronvirus en past zich hierop aan. We werken nauw samen met de universiteiten, taalscholen en andere organisaties en instanties in het buitenland en volgen eventuele veranderingen nauwlettend. We streven ernaar dat iedere deelnemer, student, collega en partner zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. Over de hele wereld veranderen de maatregelen en versoepelingen continu. Wij doen ons uiterste best om per situatie, deelnemer of land te kijken wat de beste en veiligste opties zijn om te reizen.

 

Flexibel wijzigen en veilig boeken

Het academisch schooljaar staat in de meeste landen op het punt van beginnen. Dit geldt ook voor onze programma's: Studeren in het buitenland, High School programma’s en tussenjaar trajecten. Wij streven ernaar dat iedereen zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. Wij bespreken met iedereen individueel alle opties en voorwaarden, zodat je volledig bent geïnformeerd over de situatie mochten dingen toch anders lopen dan gepland. Ons motto, er is áltijd een plan B!

Digitale begeleiding en aanmeldprocessen

Tijdens COVID-19 leerden we om alles digitaal te organiseren. Bij Information Planet willen we deze diensten dan ook blijven aanbieden. Als jij kiest voor een oriëntatiegesprek dan kun je kiezen voor zowel de offline- als online mogelijkheid. Via mail, telefoon en Teams geven wij antwoord op je vragen, starten wij graag met jou het gratis oriëntatiegesprek en inspireren wij jou via onze online infosessies en social media kanalen. Want ophouden met dromen, inspireren en begeleiden doen we natuurlijk nooit! Wil je liever een face-to-face gesprek? Ook dat kan dus!

Wij willen jullie graag bedanken voor het begrip, de tijd en positiviteit die wij van jullie hebben mogen ervaren. Hier zijn wij heel dankbaar voor en dit heeft ons in deze tijd erg geholpen om alleen maar met een meer positieve en wereldwijde blik te kijken naar de toekomst. Samen hebben wij bewezen dat wij ook in zo'n bizarre tijd kunnen zorgen voor een internationale educatieve ervaring op maat.

Be inspired. Stay safe. Stay connected.

Update: 05-09-2022

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat