Informatie omtrent het Coronavirus

Ruim 1,5 jaar geleden hadden we nooit verwacht nog steeds te maken hebben met bepaalde maatregelen en restricties. Gelukkig is er vandaag de dag veel meer mogelijk en kunnen we dus ook voor jou steeds meer betekenen! Information Planet volgt wekelijks de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19). De maatregelen en versoepelingen verschillen per land. We werken nauw samen met de universiteiten, taalscholen en andere organisaties en instanties in het buitenland en volgen deze veranderingen nauwlettend. We streven ernaar dat iedere deelnemer, student, collega en partner zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. Over de hele wereld veranderen de maatregelen en versoepelingen continu. Wij doen ons uiterste best om per situatie, deelnemer of land te kijken wat de beste en veiligste opties zijn om te reizen.

Flexibel wijzigen en veilig boeken

Het academisch schooljaar staat in de meeste landen op het punt van beginnen. Dit geldt ook voor onze programma's: Studeren in het buitenland, High School programma’s en tussenjaar trajecten. Gelukkig krijgen we positieve feedback op hoe ter plekke de universiteiten, colleges en taalscholen zich opstellen en alle maatregelen in acht nemen. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en iedereen kan zich weer voor de verschillende programma's aanmelden. Wij bespreken met iedereen individueel alle opties en voorwaarden, zodat je volledig bent geïnformeerd over de situatie mochten dingen toch anders lopen dan gepland. Ons motto, er is áltijd een plan B!

Digitale begeleiding en aanmeldprocessen

Voor velen is deze uitzonderlijke situatie ook een moment van bezinning, 'rust' en inspiratie. Pak dit moment om na te denken, te oriënteren op jouw toekomst en beter na te denken over de studiemogelijkheden in het buitenland. Wij werken op dit moment volledig digitaal en kunnen je vanuit ons kantoor en diverse huiskamers perfect begeleiden zoals je dit van ons gewend bent. Via mail, telefoon en Teams geven wij antwoord op je vragen, starten wij graag met jou het gratis oriëntatiegesprek en inspireren wij jou via onze online infosessies en social media kanalen. Want ophouden met dromen, inspireren en begeleiden doen we natuurlijk nooit! En mocht je toch liever op kantoor komen? Ook dat kan, want ons kantoor is Corona-proof!

Wij willen jullie graag bedanken voor het begrip, de tijd en positiviteit die wij van jullie mogen ervaren. Hier zijn wij heel dankbaar voor en dit drijft ons alleen nog maar meer om met een positieve en wereldwijde blik te blijven kijken naar de toekomst. Want samen kunnen wij ook in deze bizarre tijd zorgen voor een internationale educatieve ervaring op maat!

Be inspired. Stay safe. Stay connected.

Update: 10-08-2021

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat