Long-Term Japanese Cursus

 • Long-Term Japanese
 • Over de school
 • Accommodatie
 • Over Japan
 • Gratis offerte

Long-Term Japanese

LONG-TERM CURSUS - Vanaf €4.956

Leer de Japanse taal bij Genki Japanese School voor 6 of 12 maanden, tegen grote kortingen op de standaard Japanse onderwijskosten. Deze speciale long-term cursussen zijn erg populair. Je krijgt les in grammatica en je leert de Japanse taalvaardigheden toepassen in situaties in de echte wereld. Je richt je dus op communicatieve vaardigheden voor gebruik in het dagelijkse leven in plaats van op academisch niveau. Geef je cv een boost en ontdek de prachtige Japanse cultuur

TaalJapans
Minimum leeftijd14 jaar (Fukuoka), 18 jaar (Tokyo - max. 6 mnd)
Aantal studenten per klasmax. 9
Aantal maanden6 of 12 maanden
Aantal lessen per week20
NiveauBeginners
Startmaand(en)Januari, April, Juli en Oktober. 
Tarieven Cursus€ 4.543,-* (6 maanden) 
€ 7.623,-* (12 maanden) 
Tarieven Accommodatiev.a. € 126,- p/w  (gastgezin)
v.a. € 126,- p/w  (guesthouse)
v.a. € 101,- p/w  (slaapzaal)
v.a. € 210,- p/w  (privé appartement)

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Deze cursustarieven zijn exclusief verblijf en kunnen iets varieren door de wisselkoers. 

Wil je op een ander moment starten? Of wil je minder lang studeren? Vraag vrijblijvend een offerte aan en onze studie- en reisadviseurs stellen een reis op maat samen! 

Over de school


Genki Japanese School is er voor iedereen die de Japanse taal in Japan wil leren. De school heeft een vestiging in Fukuoka en Tokyo. Genki is gespecialiseerd in het leren van communicatief Japans. De cursussen zijn gericht op sprekers van niet-Kanji talen (voornamelijk Europese talen). Je leert niet alleen de taal spreken, maar je verdiept je ook volledig in de Japanse cultuur. Het is een van de leukste en meest flexibele taalscholen in Japan! 

Genki staat voor 'energie' of 'gezond' en Japanners gebruiken het elke dag vele malen om te vragen: 'Hoe gaat het met je?' oftewel 'Genki desu ka?'. Het symboliseert zowel een houding als een gevoel en de Japanners zijn erg trots op het woord. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte

Faciliteiten (Tokyo):

 • Computerruimte 
 • Gratis Wi-Fi
 • Bibliotheek
 • Zelfstudieruimte
 • Koffiehoek
 • Wii spelcomputer 
 • Big-screen video projector 

Nationaliteiten:

De school trekt studenten aan van diverse nationaliteiten. De meeste studenten komen uit Amerika, Frankrijk, Zwitserland, Engeland, Duitsland, Canada, Finland, Italië en Zweden.

Accommodatie

In Beijing kun je kiezen uit een verblijf bij een gastgezin of een gedeeld appartement. In Chengde verblijf je altijd bij een vriendelijk gastgezin. 

Gastgezin 

Een verblijf bij een Japans gastgezin is de perfecte manier om jezelf onder te dompelen in de cultuur en 'thuis' te oefenen wat je op school geleerd hebt. Bij het uitzoeken van een gastgezin wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met je wensen en behoeften. Beleef een geweldige tijd in Japan en ga op uitstapjes samen met je gastgezin. 

Guesthouse (privé kamer)

Een privé kamer in een guesthouse met zowel andere buitenlanders als Japanners geeft je de vrijheid om vrij van het stadsleven te genieten met je nieuwe vrienden. De kamer heeft een een bed, een bureau en een eenvoudig leefgedeelte. De keuken, toilet en badkamer deel je met je huisgenoten. 

Studentenappartement (gedeelde kamer)

Een voordeligere optie is een verblijf in een gedeelde kamer. Je slaapt samen met 2 tot 6 andere studenten. Maak vrienden voor het leven en verdiep je in de cultuur van je kamergenoten. De kamer heeft een bed, een bureau en een eenvoudig leefgedeelte. De keuken, toilet en badkamer deel je ook met andere gasten.

Privé appartement

Verblijf in een privé appartement en heb alles voor jezelf. De appartementen kunnen per week gehuurd worden en bestaan uit een bed, woonkamer, keukenhoek en badkamer. In het algemeen zijn alle benodige apparaten inbegrepen. Er is gratis Wi-Fi beschikbaar. De meeste appartementen zijn centraal gelegen in het centrum.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte

 

Over Japan


Fukuoka

Fukuoka ligt in het zuid-westen van Japan. Door het gematigde klimaat, het prachtige landschap en de geweldige locatie is deze stad zowel populair onder mensen uit Japan als buitenlanders. Meerdere malen is Fukuoka uitgekozen tot de beste stad in Azië, door Asiaweek Magazine. Het is een van de meest levendige steden ter wereld met de beste winkels. Daarnaast heeft Fukuoka ontzettend veel cultuur met de vele kunstgaleries, musea en theathers. 

Tokyo

Tokyo is een plek die je ooit een keer in je leven moet bezoeken. Studeren aan de Japanse school van Genki geeft je de perfecte kans om dat te doen! In Tokyo wonen meer dan 9 miljoen mensen en bijna meer dan 15 miljoen als de omliggende stedelijke gebieden ook worden meegeteld. Shinjuku is het entertainment hart van de stad. Je vindt er veel bars, restaurants, nachtclubs en nog meer om de tijd van je leven te hebben. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte

Gratis offerte


Heb jij interesse in een Long-Term Cursus Japans in Japan? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie van onze studie- en reisadviseurs. 

JAPANS LONG-TERM CURSUS

 
1 Stap 1 2 Stap 2 3 Verstuur

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet