Maatschappelijke stage in het buitenland

Heb jij er wel eens over nagedacht om je maatschappelijke stage in het buitenland te doen? Het bedrijfsleven in het buitenland gaat anders dan in Nederland en zorgt dus voor een bijzondere ervaring. Ook met oog op de internationalisering binnen het onderwijs en het bedrijfsleven is dit voor jou de perfecte gelegenheid om er eens van te proeven! 

De waardevolle ervaring die het buitenland met zich meebrengt is goed voor je ontwikkeling, het verbetert bijvoorbeeld je talenkennis en je neemt een kijkje in een internationaal bedrijf met de daarbij behorende cultuur. Deze combinatie maakt het een leerzame en unieke ervaring.

Wat wij doen voor jou

Information Planet kan jou helpen met het verwezenlijken van deze droom! Omdat wij persoonlijk contact erg belangrijk vinden, kom je samen met je ouders langs bij ons op kantoor. Tijdens deze afspraak wordt er bekeken wat wij voor jouw maatschappelijke stage kunnen betekenen. Hier kijken we naar wat jou interesseert, wat je wilt leren en wat het beste bij je past. Daarnaast gaan we na wat de eisen van jouw school zijn. Aan de hand van deze gegevens regelen wij voor jou een stage op maat! Bovendien helpen wij je met het zoeken naar huisvesting, het schrijven van een motivatiebrief en CV in het Engels en zaken zoals verzekeringen en reisinformatie. 

Tijdens je stage

Als jouw stage bij een van onze professionele en erkende bedrijven rond is, kun jij jezelf gaan klaarstomen om te vertrekken! Vanaf het moment dat je aankomt wordt je opgevangen door onze collega’s, zij zullen je gedurende de periode ook begeleiden en als contactpersoon fungeren. Je eerste stagedag organiseren we een welkomstmeeting, zo ontmoet je andere leerlingen en ontvang je een activiteiten overzicht. Iedere dag is er iets leuks te doen! 
 

Neem contact op© 2015 Information Planet