Jette in Nelson, Nieuw-Zeeland

Voor mijn bachelor toerisme wilde ik heel graag zo ver mogelijk stage gaan lopen. Een medewerker van Stagehuis, die zelf ook stage had gelopen in Nieuw Zeeland, heeft mijn enthouiast gemaakt voor deze bestemming. Mede hierdoor heb ik er voor gekozen om stage te gaan lopen in Nieuw Zeeland en daar heb ik geen moment spijt van gehad! Wat een geweldig land en ik liep letterlijk stage in  het paradijs.

Ik werkte namelijk voor een touroperator in Abel Tasman National park. Onbeschrijfelijk mooi! De eerste week mocht ik mee op de trips zodat ik goed wist wat ik ging verkopen. Uiteindelijk ben ik na mijn stage nog langer in Nieuw Zeeland gebleven en heb ik rond gereisd.

De Kiwi’s zijn heel aardig en mijn huisgenootje was een Maori meisje, zij heeft mij heel veel van hun traditities laten zien. Op de terug weg naar Nederland heb ik nog een stop over gemaakt in Thailand en heb ik daar 3 weken gebackpackt. Het was een onvergetelijke tijd en kan het echt iedereen aanraden deze stap te nemen!© 2015 Information Planet