Linda in Sydney

Ik wilde dolgraag naar het buitenland voor een stage. Via Stagehuis kon ik in Sydney een marketing stage gaan lopen bij een design studio. Enorm spannend vond ik het, maar ik heb een geweldige tijd gehad.

Vanuit mijn appartement liep ik binnen 10 minuten naar Bondi Beach, ik nam surfles en in de weekenden maakte ik veel tripjes in en rondom Sydney. Iedere dag was het een beetje vakantie. Na werk kon ik even uitwaaien op het strand of barbecueën op één van de vele public bbq’s.

Op mijn stage ging alles heel goed. Er waren meer trainees bij het bedrijf. Samen met mijn collega’s gingen we lunchen op Darling Harbour en op vrijdagavond borrelen in Bondi Junction. We organiseerden met het team een aantal exposities en hiervoor had ik contact met verschillende overheidsinstellingen.

Ik heb super veel geleerd en ben in korte tijd op professioneel en persoonlijk vlak enorm gegroeid. Na mijn stage besloot ik nog een tijdje op reis te gaan. Ik ging naar Fiji, Tasmanië en Indonesië. Ik kijk terug op een supergave tijd. Ik hoop ooit nog een keer terug te gaan, want Sydney blijft mijn absolute favoriet!© 2015 Information Planet