Vincent in Dublin

Mijn stageplek was echt fantastisch! Mijn collega’s zorgden ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ging. Ik kreeg direct veel verantwoordelijkheden en werd als een volwaardige medewerker beschouwd. Ik werkte in een hotel, waardoor ik korting kreeg op bustours.

Ik heb hierdoor veel van het land kunnen zien! Ik ben naar de Cliffs of Moher, Newgrange en de Wicklow Mountains geweest. In Dublin heb ik echt alles gezien. Van de Guinness storehouse tot alle kerken en musea. Het is een fantastisch land waar van alles te beleven is.

De mensen in Ierland zijn heel vriendelijk en willen altijd een praatje maken. Ik zou het iedereen aanraden om een stage in het buitenland te gaan lopen. Ik had het reisvirus van te voren al te pakken, vandaar dat ik ook een stage in het buitenland moest en zou doen. Stagehuis heeft alles top geregeld! Het contact was altijd erg fijn en als ik een vraag had kreeg ik erg snel antwoord. Het was voor mij een onvergetelijke en leerzame periode!© 2015 Information Planet