Ervaringen - Studeren in het buitenland

Een ervaring in het buitenland is er één om nooit meer te vergeten. Ontdek waar een studie in het buitenland jou kan brengen en laat je inspireren door de verhalen van onze studenten die jou zijn voorgegaan.

Ervaringen

studeren in het buitenland

Kyra in India
Kyra in India

Samen met ons heeft Kyra zich georiënteerd op de bestemmingen. Haar keuze viel op India. Daar keek ze haar ogen uit, de cultuur, het eten en de mensen. Dit is wat de ervaring onvergetelijk maakt. 

MBO | Hotelopleiding
Jordy in Peru
Jordy in Peru

Jordy is voor zijn minor naar Peru vertrokken. Vakken als spaans, biodiversiteit, geschiedenis van de Inca’s en art & design kwamen aan bod. De fantastische uitstapjes o.a. naar Machu Picchu zorgden ervoor dat hij de tijd van zijn leven had.

Semester | Engineering
Jeroen in Engeland
Jeroen in Engeland

Jeroen kijkt terug op een ontzettend leerzame en unieke ervaring. Wonen en studeren op slechts 5 minuten van Hyde Park, het was het allemaal waard. Eenmaal terug in Nederland was een baan zo gevonden dankzij zijn Master diploma.

Master | Marketing
Maartje in Australië
Maartje in Australië

Maartje is naar Australië vertrokken om daar haar minor te volgen aan de James Cook University. Haar beslissing was redelijk last-minute, namelijk een paar weken voor vertrek.

Semester | Business
Geert in Malta
Geert in Malta

Geert moest voor zijn minor een half jaar in het buitenland studeren op een andere school. Binnen no-time was alles geregeld en kon hij vertrekken naar Malta. Studeren, uitgaan, cultuur en veel nieuwe mensen, kortom een geweldige tijd!

Semester | Sport en Economie
Paul engeland
Paul in Engeland

Paul is nu bezig met zijn eerste jaar Visual Effects & Motion Graphics en hij is heel erg blij dat hij deze keuze heeft gemaakt. De universiteit is onwijs nieuw en modern gebouw met alle apparatuur die ik nodig heb.

HBO | Visual Effects
Loes Ierland
Loes in Ierland

Van te voren vond Loes het verschrikkelijk om Engels te praten en nu spreekt ze het vloeiend! Ze heeft veel mensen met verschillende nationaliteiten leren kennen wat haar horizon heeft verbreedt.

Semester | Engels
Marnik Canada
Marnik in Canada

Het enige jammere aan Marnik's tijd in Canada is dat hij er maar één semester zit! Hij raad iedereen aan om een tijd naar het buitenland te gaan.

Minor | Business Administration
Lisanne Denemarken
Lisanne in Denemarken

Het is ontzettend gezellig met alle internationale studenten en er staan ook wat stedentrips op de planning. Lisanne heeft al een trip gemaakt naar Lapland en dat was geweldig!

Semester Design


© 2015 Information Planet