Ervaring - Maartje in Australië | Semester in International Business en Management

"Information Planet zorgde ook voor mijn vertaalde diploma’s, verzekeringen, vliegticket, accommodatie, invulling studie en verdere belangrijke zaken".

Ik ben in het kader van mijn studie International Business en Management 6 maanden naar Australië vertrokken. Om precies te zijn, woon ik in Townsville: een kleine stad in het noordoosten van Australië. Ik studeer hier aan de James Cook University. Ik volg hier een commerciële minor die ik deels samen heb kunnen stellen aan de hand van verschillende subjects.

Ik kwam terecht bij Information Planet via een stage/studie buitenlandmarkt die georganiseerd was op mijn school, Fontys Eindhoven. Ik ben hier gaan informeren naar de studiemogelijkheden in het buitenland. Ik had nog redelijk kort de tijd, +/- 8 weken, dus er volgde al snel een afspraak. Toen ook mijn ouders akkoord hebben gegeven heeft Information Planet samen met mij de verdere afhandeling geregeld. Zij zorgden ook voor vertaalde diploma’s, verzekeringen, mijn vliegticket, accommodatie, invulling studie en verdere belangrijke zaken.

De voorbereidingen waren wat gehaast maar dit kwam ook zeer zeker door het feit dat het allemaal vrij last-minute was! De medewerkers van Information Planet hadden mij dit ook van tevoren eerlijk gezegd. Uiteindelijk zit ik hier nu al 18 weken en is alles goed verlopen. Ik ben blij met mijn ervaring bij James Cook University en geniet nog van mijn laatste 2 maanden in Australië. Groetjes uit het tropische Townsville.

Wil jij last-minute ook naar het buitenland om te studeren? Geen probleem! Onze studiebegeleiders regelen het voor jou. 

Neem contact op© 2015 Information Planet