Ervaring - Paul in Engeland | Studie in Visual Effects & Motion Graphics

"Dit is één van de beste keuzes die ik gemaakt heb, en ik ben super goed begeleid. Zeker een aanrader!"

Na een lange zoektocht naar informatie op het internet, had ik besloten om een e-mail te sturen. Ik heb hierbij mijn voorkeuren van opleidingen en landen moeten doorgeven, en kort daarna werd er een afspraak gemaakt om eventuele mogelijkheden te bespreken. Na een heel informatief gesprek had ik twee opties meegekregen. Ik was erg geïnteresseerd in één van opleidingen, maar helaas waren de inschrijvingen net gesloten. Ik twijfelde te veel over de andere optie, en had dit doorgegeven.

Diezelfde dag kreeg ik nog een mail terug met een andere optie in Cardiff, Wales. Na het lezen van deze informatie was ik super enthousiast geworden over de opleiding, en zo is  mijn inschrijving van start gegaan. Ze hebben mij begeleid met mijn aanmelding, en zorgde ervoor dat ik alle nodige papieren invulde, waaronder ook mijn aanmelding voor een studenten flat.

Ik ben nu in mijn eerste jaar Visual Effects & Motion Graphics bezig aan de University of South Wales, en ben super bij met de keuze die ik heb gemaakt. De Universiteit is een onwijs nieuw, en modern gebouw, met alle apparatuur die ik nodig heb voor mijn opleiding. Ik woon tegenover de Universiteit in een kleine, maar hele fijne kamer. Daarnaast is Cardiff ook een geweldige stad, het is gevuld met leuke kroegen en restaurants. En als je een filmliefhebber bent zoals ik, dan zit je helemaal goed. De bioscopen zijn ontzettend goedkoop hier. Ik heb hier ook een hele leuke vriendenkring met allemaal internationale studenten.

Dit is één van de beste keuzes die ik gemaakt heb, en ik ben super goed begeleid. Zeker een aanrader!

Lijkt het jou ook wel wat om in Engeland te studeren? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs of maak een afspraak voor meer informatie.

Neem contact op Maak een afspraak© 2015 Information Planet