Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland

Ga jij graag met mensen om? En heb jij altijd al willen werken in de gezondheidszorg? Ga Gezondheid of Welzijn studeren in het buitenland. Kies tussen de verschillende studierichtingen: medisch en psychologie, mens en maatschappij of voeding en gezondheid. Bekijk de zorg eens aan de andere kant van de wereld. 

 

Medisch en Psychologie | Medical, Nursing, Pharmaceutical, Midwifery, Pscyhology 

Verdiep jij je graag in het menselijk gedrag of de werking van het menselijk lichaam? Spreekt het verzorgen van patiënten, geneesmiddelen ontwikkelen of baby’s verwelkomen op de wereld jou aan? Dan is deze opleiding iets voor jou! Draag bij aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Specialiseer je in medisch, verpleegkunde, farmaceutisch, verloskunde of psychologie. Welke specialisatie heeft jouw voorkeur? 

 

Mens en Maatschappij | Social Welfare, Sociology, Philosophy, Theology

Stap in de wereld van de sociale wetenschappen! Mens en Maatschappij kent vele specialisaties, zoals sociaal welzijn, sociologie, filosofie en theologie. De specialisaties hebben raakvlakken op het gebied van maatschappelijke conflicten waar de mens bij betrokken is. Haal het beste uit je studie door mens en maatschappij te studeren in het buitenland! 

 

Voeding en Gezondheid | Diëtetiek, Eten, Gezondheid, Voeding

Wil jij de gezondheid van mensen handhaven of verbeteren door middel van gezonde voeding? Ontdek alle aspecten op het gebied van voeding en gezondheid. Binnen voeding en gezondheid heb je verschillende specialisaties, zoals diëtetiek, eten, gezondheid en voeding. Welke richting ga jij op?  

 

Verdiep je in de wereld van de gezondheidszorg. Leer de kneepjes van het vak en bouw aan je carrière. Ben jij geïnteresseerd in deze studierichting? Information Planet kijkt samen met jou welk opleidingsniveau het beste bij jou past.

Neem contact op Maak een afspraak

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Uitgebreid aanbod
Advies op maat
Betaalbare studies
Service voor vertrek
100% tevredenheid

Populaire bestemmingen

studeren in het buitenland

Amerika
Amerika

Studeren in Amerika

Canada
Canada

Studeren in Canada

Denemarken
Denemarken

Studeren in Denemarken

Engeland
Engeland

Studeren in Engeland

Maleisië
Maleisië

Studeren in Maleisië

Australië

Studeren in Malta© 2015 Information Planet