Vragen over Aankomst en Vertrek - Taalcursussen

Heb je vragen over aankomst en vertrek bij een taalcursus in het buitenland? Kijk of jouw vraag tussen onderstaande veelgestelde vragen staat. Blijf je met een vraag zitten? Neem dan gerust contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen je graag! 

Is er een transferservice bij aankomst en vertrek?

Bij de meeste taalscholen is een transfer niet standaard inbegrepen. Indien gewenst kan Information Planet een transferservice voor je bijboeken. De prijzen lopen erg uiteen en voor meer informatie kun je terecht bij onze studie- en reisadviseurs. 

Kan ik ook mijn vliegtickets via Information Planet boeken?

Natuurlijk kan je ook via Information Planet je vliegtickets boeken. Wij kunnen flexibele en voordelige vliegtickets aanbieden door onze prijsafspraken met diverse luchtvaartmaatschappijen. Neem contact op met één van onze studie - en reisadviseurs.

Wat moet ik doen als ik last van heimwee heb? 

Veel studenten hebben in het begin last van heimwee, omdat er veel nieuwe dingen op je af komen. Niets om je voor te schamen! We raden altijd aan om even door te zetten en niet direct je koffers terug naar huis te pakken. Alles went en binnen een aantal weken heb je al veel nieuwe vrienden gemaakt. De meeste studenten voelen zich dan snel thuis in het buitenland, dat ze alweer bijna heimwee krijgen bij het idee dat ze terug naar huis moeten. Zit je echt ergens mee? Neem dan even contact op met ons op. We zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. 

Wat neem ik mee op taalcursus naar het buitenland?

Na het maken van je boeking ontvang je van ons alle benodigde reisinformatie. Hierin staan zaken die verplicht of handig zijn om mee te nemen op reis. 

 © 2015 Information Planet