Vragen over Accommodaties - Taalcursussen

Heb je vragen over accommodaties voor een taalcursus in het buitenland? Kijk of jouw vraag tussen onderstaande veelgestelde vragen staat. Blijf je met een vraag zitten? Neem dan gerust contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen je graag! 

Regelt Information Planet mijn accommodatie in het buitenland?

Wij regelen graag een prettig verblijf voor je in het buitenland. Dit kun je aangeven tijdens je boeking van een taalcursus. Eén van onze adviseurs zal dan contact met je opnemen om je wensen nader te bespreken. 

Mag ik mijn accommodatie in het buitenland ook zelf regelen? 

Uiteraard is het ook mogelijk om je accommodatie zelf te regelen. Wellicht heb je familie of vrienden wonen waar je kunt verblijven in het buitenland. Als je je accommodatie zelf online boekt, kijk dan wel uit voor eventuele oplichters. Wees voorzichtig met het vooraf betalen van je huur en borg aan onbekende organisaties en/of personen. 

Hoeveel zijn de kosten voor mijn accommodatie in het buitenland?

De kosten voor een accommodatie variëren per bestemming en per type accommodatie. Information Planet adviseert je graag over de kosten voor de bestemming van jouw keuze. Neem gerust contact met ons op. 

Wanneer moet ik mij aanmelden voor een accommodatie in het buitenland?

Geef tijdens het maken van je boeking of zo snel mogelijk daarna aan dat je graag je accommodatie via Information Planet regelt. Hoe eerder wij dit voor je kunnen regelen, hoe groter de kans is dat we de accommodatie naar jouw keuze kunnen vastleggen.

Waar is mijn accommodatie gelegen?

Information Planet zoekt een accommodatie die voldoet aan jouw wensen en behoeften. Bovendien streven we er altijd naar om je zo dicht mogelijk bij je taalschool te plaatsen. 

Wat als mijn accommodatie niet bevalt?

Het kan voorkomen dat de accommodatie in het buitenland niet bevalt, om wat voor reden dan ook. Dat is vervelend, maar dat gaan we voor je oplossen! Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs of je contactpersoon op locatie. We bespreken de eventuele problemen en zoeken samen naar een passende oplossing. 



© 2015 Information Planet