Vragen over Reisdocumenten - Taalcursussen

Heb je vragen over de benodigde reisdocumenten voor een taalcursus in het buitenland? Kijk of jouw vraag tussen onderstaande veelgestelde vragen staat. Blijf je met een vraag zitten? Neem dan gerust contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen je graag! 

Welke reisdocumenten heb ik nodig?

Dit verschilt per bestemming. Geen zorgen, wij informeren je hierover in de reisinformatie die je bij je boeking ontvangt. Wil je nu al meer informatie? Neem dan even contact met ons op. 

Moet ik een visum aanvragen?

Dit verschilt per bestemming. Wanneer je buiten de Europese Unie gaat, is een visum vaak vereist. Wij informeren je hierover in de reisinformatie die je bij je boeking ontvangt.

Mag ik een taalcursus volgen op een toeristenvisum?

In slechts een beperkt aantal gevallen is het toegestaan een taalcursus te volgen op een toeristenvisum. Deze specifieke informatie vind je terug in de reisinformatie die wij sturen na ontvangst van je boeking. 

Heb ik een paspoort nodig? 

Dit is geheel afhankelijk van je bestemming. Een identiteitskaart is geldig in alle landen binnen de Europese Unie en de volgende bestemmingen: Andorra, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino, Turkije, IJsland en Zwitserland. In alle andere bestemmingen is een paspoort vereist. © 2015 Information Planet