Vragen over Taalscholen

Heb je vragen over taalscholen met taalcursussen in het buitenland? Kijk of jouw vraag tussen onderstaande veelgestelde vragen staat. Blijf je met een vraag zitten? Neem dan gerust contact op met onze studie- en reisadviseurs. Wij helpen je graag! 

Is het ver van de taalschool naar de accommodatie?

De accommodatie is vrijwel altijd op een zeer beperkte afstand van de taalschool gelegen. In de meeste gevallen kun je zelfs lopend naar school. 

Waar zijn de taalscholen gevestigd?

De meeste taalscholen zijn gevestigd in het centrum of op bijzondere plaatsen, zoals aan het strand. Met Information Planet weet je zeker dat je lessen volgt aan taalscholen van hoge kwaliteit én op een fantastische locatie! 

Organiseren de taalscholen ook activiteiten?

Vrijwel alle taalscholen hebben een eigen activiteitenprogramma. Deze activiteiten zijn inbegrepen in de prijs en vinden vaak plaats in de middag, avond of in het weekend. Denk aan een citytour, avond bowlen of een gezellige barbeque. 

Ontvang ik na afloop een bewijs van deelname of certificaat?

Bij iedere taalschool waarmee Information Planet samenwerkt, ontvang je na afloop een officieel certificaat van je cursus. Dat staat mooi op je cv en vergroot je kans op een baan of een toelating op een universiteit. © 2015 Information Planet