Taalcursus in Cuba

Spaans leren in het land van de salsa, sigaren, oldtimers en mojitos? Dan is Cuba dé bestemming voor jou! De Caribische sferen worden vaak genoemd in combinatie met Cuba, het levendige karakter van het land, de fijne salsa muziek, de kleurrijke huisjes, nostalgische auto's, revolutionairen en ook nog eens een prachtige natuur maken Cuba een droom bestemming om Spaans te leren. 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Cuba?

 

Spaans leren in het Carabisch gebied kan tussen de vriendelijke Cubaanse bevolking! Cuba beschikt over mooie zandstranden, met helderblauw water waarin gesnorkeld en gedoken kan worden. Dit kleurrijke land leent zich ervoor om jezelf 's avonds te wagen aan een sigaar en om met de locals te dansen. De bevolking van Cuba is erg vriendelijk en hierdoor zul jij snel de Spaanse taal oppakken! 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Barcelona
Standaard Spaans

 

Madrid
Intensief Spaans

 

Barcelona
Examencursus (CELU / DELE)

 

Madrid
Spaans voor professionals

 

Barcelona
Spaans voor 50+

 

Madrid
Multi Language Year

 

 

Kosten

Kosten van een Spaanse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs, ze helpen je graag verder! Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

 

Hoi, ik ben Nicole, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!

Gratis brochure Taalcursussen© 2015 Information Planet