Taalcursussen in Duitsland

Breng een bezoek aan onze landsburen en volg een taalcursus in Duitsland! Duitsland is het land van de bier, bratwurst en lederhosen. Maar Duitsland is meer dan dat. Het land heeft een van de sterkste economieën ter wereld en is de drijvende kracht achter Europa. Nederland heeft belangrijke (handels)contacten met Duitsland en het is dan ook een pré als jij de Duitse taal goed beheerst. Waar kun je een taal beter leren dan in het land waar de taal gesproken wordt? Duits leren in Duitsland staat voor een onvergetelijke ervaring!

 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Duitsland?

 

Information Planet biedt een breed scala aan locaties in Duitsland waar je een taalcursus Duits kunt volgen. Of je nu voor een weekendcursus zakelijk Duits kiest of een half jaar je Duits wilt bijspijkeren in Berlijn, er is voor ieder wat wils. Berlijn is een culturele smeltkroes waar jonge mensen van over de hele wereld naar toe komen. De fascinerende geschiedenis van Berlijn zie je nog steeds op veel plekken terug. 

Door heel Duitsland vind je de 'Oktoberfesten' terug. Een groot zuipfestijn waarbij iedereen traditionele kledij draagt. Een unieke ervaring om mee te maken! Zing alle liedjes luidkeels mee. Zo komt die taalkennis direct van pas. 

Naast de vele cultuurrijke steden en evenementen, kent Duitsland ook prachtige natuur. Het Zwarte Woud is het grootste nationale park van duitsland en heeft veel te bieden: open bergvlaktes, diepe meren, mooie valleien, grote bossen en toppen met een adembenemend uitzicht. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt veel taalscholen aan in Duitsland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Duitsland
Standaard Duits

 

Intensief Duits
Intensief Duits

 

Goethe
Examencursus TESTDAF / GOETHE

 

Duits voor professionals
Duits voor Professionals

 

Multi language year
Multi Language Year

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen Duits aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Duits in combinatie met een rondreis, een kookcursus, op verschillende locaties Duits leren of meerdere certificaten halen.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Duitsland

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

 

Hoi, ik ben Nicole, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet