Taalcursus in Frankrijk

De Franse taal komt overal ter wereld voor. Het land van uitstek waar de taal gesproken wordt is natuurlijk Frankrijk. De favoriete vakantiebestemming voor veel Nederlanders heeft schitterende natuur, perfecte skigebieden en pittereske dorpen. Met onder ander Parijs, Montpellier en Nice kun je bij Information Planet een taalcursus Frans volgen in mooie steden. De stranden in het zuiden zijn perfect om te surfen of te relaxen, zie jij het al voor je om dit te combineren met het leren van de taal? Stel zelf je reis samen.

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Frankrijk

 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Frans

 

Amerika
Intensief Frans

 

Amerika
Examencursus DELF/DALF

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Multi language Year

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Information Planet kun je de Franse taal op verschillende manieren leren. Voor jong en oud zijn er diverse cursussen te combineren en meerdere certifcaten te behalen. Het gevarieerde aanbod kunnen wij op maat aanbieden

Kosten

Kosten van een taalcursus in Frankrijk

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Wil jij graag naar Frankrijk om Frans te leren? Kies voor de wereldstad Parijs of vetrek richting het zuiden om de taal onder de knie te krijgen in Nice, Montpellier of Biarritz Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Frankrijk. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties.

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet