Taalcursussen in Ierland

Een taalcursus in Ierland is een ware beleving. De Engelse taal, is naast het Iers, één van de officiële talen in Ierland. Het land staat bekend om zijn gezellige pubs, waar je je Engels in de praktijk kunt brengen. De Ieren brengen veel tijd door in de pub om gezellig samen te eten, muziek te luisteren, te kletsen en natuurlijk om het welbekende drankje Guinness te drinken. Het is dé plek waar mensen samen komen en waar je snel nieuwe mensen zult ontmoeten. Daarnaast beleef je het hele jaar door veel bruisende evenementen.

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Ierland? 


Ierland is een land met eindeloze mythen en legenden, prachtige landschappen en een rijke geschiedenis. Naast de rijke historie geniet het land ook van moderniteit, met de stad Dublin als hoogtepunt. De westkust van Ierland heeft geweldige kliffen en rotspartijen. Het binnenland is vlakker en daar vind je vooral prachtige rivieren en meren. Een Engelse taalcursus in Ierland moet je meemaken onder het motto: 'Go where Ireland takes you'. 

De belangrijkste en grootste steden van Ierland zijn Dublin en Cork. Beide steden hebben hun eigen tradities en sfeer. De Ierse hoofdstad Dublin wordt steeds populairder onder studenten door de gemoedelijke sfeer, de muziek en de gezellige pubs. Cork is een prima uitvalshoek om meer van Ierland te ontdekken. Het is een gezellige havenstad met een prachtige kustlijn en een open karakter. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Ierland. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen in Ierland aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Engels in combinatie met een rondreis, een kookcursus, op verschillende locaties Engels leren of meerdere certificaten halen.

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

Kosten

Kosten van een taalcursus in Ierland

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

top scholen in Ierland

bekijk de favorieten

KAPLAN Dublin
Oscars International Dublin


© 2015 Information Planet