Taalcursus in Japan

Volg een taalcursus in Japan en laat je onderdompelen in de Japanse tradities en gewoontes. Japan bestaat uit vier grote eilanden en heeft een sterk geëvolueerde cultuur. Daarnaast heeft Japan een van de sterkte economieën ter wereld. 

De long-term cursus Japans wordt aangeboden in Fukuoka of de bruisende hoofdstad Tokyo. De stad Fukuoka is een levendige stad waar altijd wel iets te doen is. Tokyo is met meer dan 30 miljoen inwoners een van de grootste metropolen ter wereld. Je vindt er een unieke combinatie van eeuwenoude tempels en ultramoderne technologie. Bestel een drankje in de vele bars, ga uit eten in de restaurants en dans tot je erbij neervalt in een van de nachtclubs. Je taalkennis groeit met de dag en je zult de taal snel met vertrouwen leren spreken. 

  • Onze aanraders
  • Kosten
  • Aanmelden

Onze aanraders

Onze aanrader

Malta
Long-term Japanese Cursus

 

De prachtige Japanse taal leer je natuurlijk het beste als je je onder de bevolking begeeft en je verdiept in de cultuur. Kijk je ogen uit bij de prachtige en interessante bezienswaardigheden en zorg ervoor dat je niet verdwaald tussen de miljoenen mensen en de moderne wolkenkrabbers. En als je wel verdwaald kan je gelijk je Japanse taalvaardigheden testen in het dagelijkse leven en de weg vragen aan een van de miljoenen Japanners. Leer de taal het beste door een taalcursus in Japan te  volgen. 

Kosten

Kosten van een taalcursus in Japan

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet