Taalcursussen in Malta

Doe een taalcursus in Malta, hét eiland voor levensgenieters! De zomer duurt er zeven maanden, met de Italiaanse en Mediterrane keuken eet je de lekkerste gerechten en de vele oude koloniale gebouwen nemen je mee terug naar andere tijden. Malta bestaat uit de eilanden: Malta, Gozo, Comino en het kleinere onbewoonbare Cominotto en Filfla. Door de centrale ligging in de Mediterraanse Zee en de rijke historie aan diverse heersers en veroveraars, is de Maltese samenleving een smeltkroes van verschillende culturen. Met Engels als officiële voertaal is Malta een absolute aanrader voor je taalcursus Engels. Je combineert je taalcursus hier gemakkelijk met cultuur, historie en vakantie! 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus in Malta?

Engelse taalcursussen in Malta worden op diverse taalscholen aangeboden in de kustplaatsen Sliema en St. Julians. Een cursus Engels voor 50-plussers wordt aangeboden bij EC St. Julian´s en Cambridge Engels leer je bij Linguatime in Sliema. Het aanbod is veelzijdig, dus kijk welke cursus en school het beste bij jou past. Of je nu Engels wilt leren ter voorbereiding op een examen of Business English wilt doen voor je studie of baan, er is op Malta voor alle leeftijden en taalniveaus een breed cursusaanbod. 

Staat jouw favoriete bestemming er niet tussen? Neem dan contact op met onze studie- en reisadviseurs. Information Planet biedt diverse taalscholen aan in Malta. Klik op je favoriete bestemming om te zien welke taalscholen zich daar bevinden. Al onze taalscholen worden internationaal erkend en geaccrediteerd door gerenommeerde (inter)nationale instanties. 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

 

 

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Engels

 

Amerika
Intensief Engels

 

Amerika
Cambridge Engels

 

Amerika
Examencursus IELTS/TOEFL

 

Amerika
Engels voor leraren

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Engels voor 50+

 

Amerika
Multi Language Year

 

Door het heerlijke klimaat op Malta wordt een taalcursus op deze bestemming vaak gecombineerd met een vakantie. Leer een taal en geniet ondertussen van de zon. Wist je dat je op Malta prachtig kunt duiken? Leuk om als combi cursus te boeken! Daarnaast biedt Malta voldoende mogelijkheden voor 50-plussers. Volg een cursus met leeftijdsgenoten. Meer informatie over taalcursussen

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Kijk wat bij jou het beste past of neem contact op met één van onze studie- en reisadviseurs. 

 

 

Kosten

Kosten van een taalcursus in Malta

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Top scholen in Malta

bekijk de favorieten

EC St. Julian's


© 2015 Information Planet