Nikki in Bologna

'Ik heb mijn taalcursus Italiaans in Bologna zo goed ervaren, dat ik heb besloten terug te gaan naar Italië voor de lange termijn!'

Allereerst wil ik Information Planet hartelijk bedanken voor alle hulp bij het regelen en organiseren van mijn verblijf en school in Italië!

Het was werkelijk een ontzettend mooie en geweldige ervaring om mee te maken en zou het aan iedereen aanraden! De locatie van het verblijf is op een uiterst goede locatie ten opzichte van de school en het centrum. Het verblijf in het appartement was ook prima, niet hoe we het gewend zijn in Nederland, maar alles wat je nodig hebt is aanwezig! 

De school zelf was erg goed, ik had voor de intensieve cursus gekozen en die was ook erg intensief! Voor mij was het niet te erg, want ik vond het echt heel leuk om de taal te leren. Zo leuk zelfs dat ik door deze ervaring heb besloten om volgend jaar naar Italië te verhuizen! Ik begin nu aan een Italiaanse cursus in Nederland en in de tussentijd begint voor mij de zoektocht naar een baan in de omgeving van Bologna. Heel erg leuk maar ook heel spannend!

Ik kan dus zeker zeggen dat dit een super keuze is geweest, het heeft een ontzettend grote impact op mij gehad en het gaat zelfs mijn leven volledig omgooien. Ik heb er zoveel zin in! 

Wil jij net als Nikki een taalcursus in Bologna volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou helpen! 

Neem contact op© 2015 Information Planet