Ervaring - Annegreet in Cuba | Taalcursus Spaans

Annegreet in Cuba

‘’De taalschool was goed georganiseerd en de locatie ten opzichte van de stad was perfect’’

Ik ben Annegreet, ben 46 jaar oud. De reden dat ik voor een taalcursus Spaans heb gekozen is omdat ik het leuk vind om een taal te leren en te kunnen spreken met de mensen uit het land (in dit geval Cuba). Verder is het een leuke tijdsbesteding terwijl je in het buitenland verblijft. Met een vriendin gingen we op vakantie naar Cuba en zagen daar dat er taalcursussen beschikbaar waren. Zo kwam ik op het idee om via Information Planet een taalcursus te boeken.

Mijn ervaring over de taalschool en taalcursus is positief en het was een leuke ervaring. Er waren wat weinig conversatie momenten omdat de groep wat kleiner was, maar het was zeker een culturele ervaring. Verder was de sfeer goed en waren de leraren aardig en zette zich erg goed in. Ook de taalschool was goed georganiseerd en de locatie ten opzichte van de stad was perfect. De maaltijden die we op school kregen waren erg gezellig en leuk. Daarnaast waren er cultuurlessen die heel goed waren en heb ik hierbij ook een salsa les gevolgd.

Information Planet heeft verder aan mijn verwachtingen voldaan, gaf duidelijke informatie en hield goed contact!

Wil jij net als Annegreet tijdens jouw vakantie je taalvaardigheden verbeteren? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs voor meer informatie. Wij bieden namelijk ook taalcursussen Spaans aan in Cuba!

Neem contact op© 2015 Information Planet