Faye in Manchester

Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin gehad in Manchester, echt de 2 gaafste maanden uit mijn leven! Zoveel nieuwe mensen leren kennen, sommige echt je vrienden voor het leven en natuurlijk mijn Engels goed bijgespijkerd. Zou er zo naartoe kunnen verhuizen. Heb geen seconde mezelf alleen gevoeld of dat ik terug zou willen. Ik wilde alleen maar langer blijven daar. 

De school, mijn accommodatie, alles was super goed geregeld en ben heel erg blij met deze keuze geweest. Tijdens de taalcursus heb ik echt vrienden voor het leven gemaatk! Een meisje was er maar een maand, maar we zijn zo goede vriendinnen geworden en we gaan elkaar zeker nog eens opzoeken! Het maakte niet uit of je een student, een leraar of een manager was, we zijn een grote familie! 

Helaas heb ik geen tijd om nu nog een keer te gaan, maar als ik de kans nog een keer krijg zal ik die ook volledig aanpakken.

Nogmaals hartstikke bedankt voor het regelen van mijn taalreis! Deze ervaring ga ik nooit vergeten.

Wil jij net als Faye een Engelse taalcursus volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou verder helpen! 

Neem contact op


 

 © 2015 Information Planet