Fiammetta in Parijs

Ik heb een geweldige tijd gehad bij de St. Nicolas Summer Campus School van de taalschool ACCORD!


De campus was vrij groot met slaapkamers, klaslokalen, een schoolplein, kantine en `the beach`, een ruimte met allemaal strandstoeltjes, waar je kunt zitten.
Je hebt 3 uur les in de ochtend. Op de eerste dag van het kamp moet je een taaltoets maken en dan stellen ze je niveau vast. Gelukkig zijn ze heel soepel, want als je de les te makkelijk of te moeilijk vindt dan mag je naar een ander niveau/klas. De lessen gaan meestal over grammatica en je maakt schrijfoefeningen, maar niet zo zeer conversatieoefeningen, maar dat is niet zo erg want niemand spreekt daar Engels, dus Frans spreek je sowieso met de begeleiders! Het niveau is van heel laag tot zeer hoog, dus je hoeft niet heel goed Frans te spreken om mee te doen aan dit kamp. Na de lessen organiseren de animateurs, de begeleiders, vele activiteiten. We gingen na de lunch altijd op stap in Parijs. Dan krijgen we ook vrije tijd om rond te lopen. En er is altijd ook een avondprogramma na het avondeten. Ik vond de sfeer op de campus heel gezellig. Iedereen was nieuwsgierig naar elkaar en er waren mensen met de meest uiteenlopende nationaliteiten.

 

Wil jij net als Fiammetta een Franse taalcursus volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs, zij kunnen jou verder helpen! 

Neem contact op© 2015 Information Planet