Jolijn's taalcursus Spaans in Valencia

'Als je ergens Spaans wilt leren, zouden wij je Valencia aanraden!'

Hoi, ik ben Jolijn en samen met Sara heb ik 2 maanden in Valencia gewoond. We hebben elkaar hier in Valencia leren kennen, doordat we in het zelfde appartement woonden en in de zelfde klas zaten. Onze taalcursus hadden we allebei al een tijd voor vertrek geboekt, maar plots was daar Corona. Op een gegeven moment werd het dus wel erg onzeker of we nog konden gaan, maar met de goede ondersteuning van Information Planet konden we beiden gewoon naar Valencia.

Het begin was erg lastig voor ons allebei, want geen van ons had ooit Spaans gehad. Gelukkig merkten we na de eerste week al veel verandering. Iets wat we beiden niet hadden gedacht is dat ook ons Engels erg is verbeterd. Dit omdat we een aantal internationale vrienden hebben gemaakt, en daar veel Engels mee spraken.

Allebei zijn we heel blij dat we voor de stad Valencía hebben gekozen. Het is een echt een hele leuke stad voor studenten en ook het weer is er echt super, dus als je ergens Spaans wilt leren dan zouden wij Valencía zeker aanraden. Ook heeft de stad veel organisaties die super leuke excursies aanbieden. Hierdoor hebben we veel van de stad en omgeving kunnen zien, en ook een aantal nieuwe mensen leren kennen.

Kortom we hebben een superleuke tijd hier gehad waarin we veel hebben geleerd en een hoop nieuwe mensen hebben leren kennen.Wil jij net als Jolijn en Sara een taalcursus in Spanje volgen? Neem contact op met onze studiebegeleiders!

Neem contact op© 2015 Information Planet