Wikke op Malta

Ik heb echt een fantastische tijd gehad op Malta! Ik wilde nog niet naar huis, daarom ben ik na deze taalcursus nog twee weken naar Valencia en Ibiza gegaan! 

Eind oktober ben ik voor drie maanden naar Malta gegaan voor een Engelse taalcursus. Ik had echt totaal geen idee wat ik kon verwachten en vond het eigenlijk wel spannend om te gaan. Dit was in het begin ook best moeilijk, maar nu het afgelopen is kan ik echt zeggen dat dit de tijd van mijn leven was! Het leukste aan dit avontuur vond ik toch wel om naar school te gaan! EC Malta is echt een super toffe school, de lessen waren echt heel erg leuk en ik vond het zelfs erg wanneer ik een les moest missen. De leraren waren stuk voor stuk top en mijn Engels is echt onwijs verbeterd. Tijdens de cursus heb ik hele leuke vrienden gemaakt, ze komen van over de hele wereld! Stiekem vond ik het wel leuk dat er niet veel Nederlanders waren, want de hele dag omgaan met internationale studenten betekent ook dat mijn Engels veel sneller vooruit is gegaan. 

Aan het begin van de cursus heb ik de general cursus gevolgd, dan heb je 3 uur per dag les, halverwege heb ik deze omgezet naar een intensieve cursus met 4,5 uur les per dag. Toen ik de general cursus deed had ik veel vrije tijd, omdat het hier winter is, is het toch een beetje te veel voor mij geweest. Door de intensieve cursus te volgen zat ik meer op school, wat ik ook nog eens heel leuk vond! 

Malta is een klein, maar super mooi eiland! Zelfs in de winter! Het kan er soms kouder zijn dan je verwacht, maar niet zo koud als in Nederland. Er zijn heel veel mooie plekjes en je kan dagelijks genieten van een heerlijke wandeling langs het strand. Het eiland is goed te belopen en zo ontdek je de allermooiste plekjes! Wat ook heel leuk is, is Paceville het uitgaangsgebied van Malta! Al met al ben ik super blij dat ik de keuze heb gemaakt om naar Malta te gaan, ik had het niet anders gewild! 

Wil jij net als Wikke een prachtige tijd beleven op Malta en jouw taalvaardigheden een boost geven? Neem contact op met een van onze studie- en reisadviseurs voor meer informatie.

Neem contact op© 2015 Information Planet