Cambridge English

Met een Cambridge English certificaat op zak gaat de wereld voor je open. De Engelse taal is een wereldtaal. Steeds vaker stellen universiteiten en bedrijven eisen aan de kwaliteit van het Engels dat je moet kunnen spreken. Als je perfect Engels spreekt, is dit een aanvulling op je cv en heb jij bij veel bedrijven een streepje voor. Het Engelse taalexamen is ontwikkeld door de University of Cambridge en wordt wereldwijd erkend. Het certificaat verloopt nooit en is dus je leven lang geldig.

 

  • Onze aanraders
  • Bestemmingen
  • Diploma
  • Kosten
  • Aanmelden

Onze aanraders

Malta
€2205
12 weken Malta

Dichtbij huis, met een heerlijk klimaat!

Australië
€3505
12 weken Australië

Ontdek meteen de meest prachtige steden van Australië!

Engeland
€2939
12 weken Engeland

The place to be om je Cambridge Engels bij te spijkeren!

Kaapstad
€2380
12 weken Kaapstad

Waar is Engels leren nou leuker als op deze unieke bestemming?

Bestemmingen

Waar volg jij een examencursus Cambridge English?

 

Canada
Nieuw-Zeeland

 

 

Diploma

Mogelijkheden examencursus

Onze studie- en reisadviseurs weten precies wat jij nodig hebt om top resultaten te behalen. Een examencursus duurt gemiddeld 12 weken en bereid je voor op het behalen van een internationaal erkend diploma. Je leert en verbetert de verschillende taalvaardigheden die op het examen aan bod komen en maakt oefenexamens. Het taalexamen kun je zowel op locatie als later in Nederland of België afleggen. 

Heb je minder tijd? Je kunt een (verkorte) examencursus ook al boeken vanaf 2 weken. Wij bieden tevens examencursussen aan zonder vaste startdatum.

Coventry University
Kaplan London - Leicester Square

 

EC London - Euston

 

Cambridge English Diploma

Het Cambridge English diploma is ontwikkeld door de University of Cambridge en geldt als bewijs van de Engelse taalvaardigheid voor een toelating op universiteiten, immigratie kantoren of als je gaat werken bij een internationaal bedrijf of in het buitenland.

Het diploma krijg je als je succesvol het Cambridge English examen aflegt. Het examen neemt ongeveer zes uur in beslag en bestaat uit vijf onderdelen: begrijpend lezen, schrijfvaardigheid, grammatica en vocabulaire, luistervaardigheid en spreekvaardigheid. Ieder onderdeel telt voor 20 procent mee voor het eindresultaat. 

Het taalexamen wordt afgenomen op vijf verschillende niveaus. Je krijgt pas een certificaat als je in één van de drie hoogste niveaus slaagt: First Certificate in English (FCE), Certificate in Advanced English (CAE) en Certificate of Proficiency in English (CPE). Wanneer je dit examen succesvol doorstaat ontvang je een diploma.

First Certificate in English (FCE)

Een goede basiskennis van het Engels is vereist (B2-niveau volgens ERK). Je vocabulaire is voldoende om je goed te kunnen redden in het dagelijks leven. Je kunt zowel informeel als formeel communiceren. Administratieve werkzaamheden en de telefoon op nemen in het Engels zijn geen probleem. FCE is vaak een vereiste als je op een Engelse Universiteit wilt studeren of wilt werken in een internationaal bedrijf. Daarnaast is het een goede voorbereiding op het CAE- of CPE examen. 

Certificate in Advanced English (CAE)

Dit is het meest gekozen examen onder onze klanten. Jouw Engels taalniveau is heel goed (C1 niveau volgens ERK). Je communiceert vol zelfvertrouwen in het Engels en je kunt je redden in dagelijkse situaties. Je kunt je mening duidelijk maken en discussiëren in Engels. Je schrijfvaardigheid is goed en je kunt over elk gewenst onderwerp schrijven. Met CAE kun je een managementpositie vervullen of lessen volgen op een academische opleiding. 

Certificate of Proficiency in English (CPE)

Dit is het hoogst mogelijke niveau van het Cambridge Examen (C2 niveau volgens ERK). Met CPE op zak spreek je perfect Engels zoals een native speaker. Je kunt over complexe onderwerpen praten en begrijpt spreekwoorden en uitdrukkingen. In het bedrijfsleven ben je in staat om zonder moeite vergaderingen en seminars te volgen.  

Neem contact op Vind je cursus

Kosten

Kosten van een Cambridge English examencursus

De kosten voor een examencursus zijn afhankelijk van je bestemming, taalschool en de duur van je cursus. Over het algemeen vallen de kosten voor levensonderhoud in het buitenland lager uit. De woonkosten in Nederland en België zijn relatief gezien hoog. Er zijn veel buitenlandse bestemmingen met aantrekkelijke prijzen om te wonen en te leven. Natuurlijk is het logisch dat je voor een verblijf in een grote stad meer betaald dan in een kleine stad. Vergelijk prijzen door gebruik te maken van onze zoekfunctie op de website. 

Voor meer informatie kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Neem contact op

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Of twijfel je nog tussen diverse bestemmingen? Alles is mogelijk, en dat maakt het misschien lastig kiezen voor je. Logisch dat je misschien met een aantal vragen blijft zitten. Kijk ook eens bij de veelgestelde vragen

Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op via e-mail, telefoon of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde bestemming? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Neem contact op Vraag een offerte aan

 

Hoi, ik ben Maud, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag 

Waarom Information Planet?

Focus op kwaliteit
Beste prijsgarantie
Uitgebreid aanbod
Persoonlijke service
Kantoren wereldwijd
100% tevredenheid


© 2015 Information Planet