Taalcursus Duits

Steeds meer bedrijven vragen om het beheersen van een extra vreemde taal, zoals Duits. Tijd om een taalcursus Duits te volgen! Met een taalcursus leer je snel met vertrouwen Duits spreken. Of je nu een beginner bent die de basiskennis van de Duitse taal wil leren of een ervaren spreker die zich verder wil verdiepen in specifieke vaardigheden. Information Planet heeft voor ieder wat wils. 

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus Duits?

Cursussen

 

Welke taalcursus past bij jou?

Duitsland
Standaard Duits

 

Intensief Duits
Intensief Duits

 

Goethe
Examencursus TESTDAF / GOETHE

 

Multi language year
Multi Language Year

 

Information Planet biedt tal van verschillende taalcursussen Duits aan. Ook maatwerk is mogelijk, denk dan bijvoorbeeld aan een cursus Duits in combinatie met een rondreis, een kookcursus, op verschillende locaties Duits leren of meerdere certificaten halen.
 

Kosten

Kosten van een Duitse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Laat je niet afschrikken door de gecompliceerde grammaticaregels en naamvallen in het Duits. Met een taalcursus heb jij de Duitse taal zo onder de knie. Duits en Nederlands komen voort uit dezelfde Germaanse taal. Hierdoor bereik je in een relatief korte periode een hoog Duits taalniveau. En waar leer je een taal beter dan in het land waar de taal gesproken wordt? Pas jouw taalkennis direct toe in de praktijk! 


Waarom een taalcursus Duits? 

Duits is een van de meest gesproken talen in Europa. Ongeveer 20% van de Europeanen heeft Duits als moedertaal. Het is een belangrijke taal, met name binnen de wetenschap en het bedrijfsleven. Duitsland heeft een van de sterkste economieën ter wereld en is de drijvende kracht achter Europa. Nederland heeft belangrijke (handels)contacten met Duitsland en het is dan ook een pré als jij de Duitse taal goed beheerst. Iedereen spreekt Engels, maar met Duits heb je een  voorsprong. Het is een waardevolle toevoeging op je cv en het vergroot je internationale carrièrekansen. 

  • De meest gesproken taal in Europa 
  • Duitsland is een belangrijke handelspartner 
  • Meer kansen op de (internationale) arbeidsmarkt 
  • Duits is voor ons geen moeilijke taal om te leren 
     

Cultuur & Reizen 

Combineer een taalcursus met alles wat het buitenland je te bieden heeft. Maak vrienden uit de hele wereld, doe mee met alle activiteiten en excursies en voel je thuis in je nieuwe omgeving. Er is geen leukere en snellere manier om je Duits te verbeteren dan tijdens een taalcursus in Duitsland! Maak jouw taalcursus een onvergetelijke ervaring. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over een taalcursus Duits? Neem dan contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

 

 

Hoi, ik ben Nicole, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet