Taalcursus Frans

De Franse taal wordt gesproken in alle werelddelen. Van een taalcurus Frans heb je niet alleen profijt in Frankrijk, maar ook ver daarbuiten is het een veelgesproken taal. Net zoals in Nederland wordt het veel gebruikt als tweede taal. Ook bij internationale organisaties zoals de Europese Unie, VN en NAVO is Frans de officiële voertaal. Heb je ambitie om handel te drijven dan is het leren van Frans een pluspunt voor je carrière. Bovendien is het toch fantastisch om de taal te spreken tijdens je vakantie in Frankrijk.

  • Bestemmingen
  • Cursussen
  • Kosten
  • Aanmelden

Bestemmingen

Waar volg je een taalcursus Frans?

Cursussen

Welke taalcursus past bij jou?

Amerika
Standaard Frans

 

Amerika
Intensief Frans

 

Amerika
Examencursus DELF/DALF

 

Amerika
Engels voor professionals

 

Amerika
Multi language Year

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij Information Planet kun je de Franse taal op verschillende manieren leren. Voor jong en oud zijn er diverse cursussen te combineren en meerdere certifcaten te behalen. Het gevarieerde aanbod kunnen wij op maat aanbieden

Kosten

Kosten van een Franse taalcursus

De kosten voor een taalcursus zijn afhankelijk van de gewenste taalschool, het type cursus en de duur van je taalcursus. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontvang meer informatie per e-mail.  

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Aanmelden

Onze studie- en reisadviseurs staan voor je klaar

Wil jij graag meer weten over de mogelijkheden? Kom je er niet helemaal aan uit welke taalcursus het beste bij jou past? Of twijfel je nog tussen diverse locaties? Graag geven wij jou persoonlijk advies, zodat jij een goede keuze kunt maken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs op kantoor. 

Heb je al wel een voorkeur voor een bepaalde cursus? Of taalschool? Vraag gratis een vrijblijvende offerte aan! 

Ja, ik wil vrijblijvend een offerte ontvangen

Waarom een taalcursus Frans?

De Franse taal wordt gesproken in voor velen de favoriete vakantiebestemming Frankrijk. Met kennis van de taal is het plezierig om Parijs te bezoeken of goed te gebruiken tijdens je zomer- en wintervakantie. Daarnaast is het een wereldtaal die gesproken wordt door een groot aantal van de wereldbevolking, zoals in Canada en Zwisterland. Het is een taal die bij internationale betrekkingen met regelmaat wordt gebruikt en een vereiste binnen sommige multinationals. Een goede kennis van de Franse taal brengt je zowel op privé als zakelijk gebied verder.

Cultuur & Reizen

Tijdens een cursus Frans maak je kennis met een cultuur die is verbonden aan mode, kunst, gastronomie en wetenschap. Een taalcursus Frans is mogelijk op diverse bestemmingen. De reis wordt op maat aangepast en er zijn zelfs mogelijkheden om je tijdens je cursus te richten op specifieke onderwerpen zoals cultuur, finance, gezondheidszorg en andere onderwerpen.

Wil je meer informatie of heb je vragen over een taalcursus Frans? Neem dan contact op met één van onze studie- en reisadviseurs.

 

 

Hoi, ik ben Nikki, taalcursus specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

    Plan jouw gratis oriëntatie!            Stel je vraag © 2015 Information Planet