Update omtrent Coronavirus

Update rondom het Coronavirus

Information Planet volgt continu de ontwikkelingen en de bijbehorende richtlijnen en versoepelingen die aangekondigd worden rondom het coronavirus (COVID-19). De maatregelen en versoepelingen verschillen per land. We werken nauw samen met de universiteiten, taalscholen en andere organisaties en instanties in het buitenland en volgen deze veranderingen nauwlettend. We streven ernaar dat iedere deelnemer, student, collega en partner zich in een veilige en gezonde situatie bevindt. Over de hele wereld veranderen de maatregelen en versoepelingen continu. Wij doen ons uiterste best om per situatie, deelnemer of land te kijken wat de beste en veiligste opties zijn om te reizen.

Flexibel wijzigen en veilig boeken

Het academisch schooljaar is in de meeste landen weer begonnen en zo ook de studies, High School programma’s en tussenjaar trajecten. Gelukkig krijgen we positieve feedback op hoe ter plekke de universiteiten, colleges en taalscholen zich opstellen en alle maatregelen in acht nemen. Wij kijken met vertrouwen naar de toekomst en iedereen kan zich weer voor de verschillende programma's aanmelden. Wij bespreken met iedereen individueel alle opties en voorwaarden, zodat je volledig bent geïnformeerd over de situatie mochten dingen toch anders lopen dan gepland. Ons motto, er is áltijd een plan B!

Digitale begeleiding en aanmeldprocessen

Voor velen is deze uitzonderlijke situatie ook een moment van bezinning, 'rust' en inspiratie. Pak dit moment om na te denken, te oriënteren op jouw toekomst en beter na te denken over de studiemogelijkheden in het buitenland. Wij werken op dit moment volledig digitaal en kunnen je vanuit ons kantoor en diverse huiskamers perfect begeleiden zoals je dit van ons gewend bent. Via mail, telefoon en Skype geven wij antwoord op je vragen, starten wij graag met jou het gratis orientatiegesprek en inspireren wij jou via onze online infosessies en social media kanalen. Want ophouden met dromen, inspireren en begeleiden doen we natuurlijk nooit! En mocht je toch liever op kantoor komen? Ook dat kan, want ons kantoor is Corona-proof!

Wij willen jullie graag bedanken voor het begrip, de tijd en positiviteit die wij van jullie mogen ervaren. Hier zijn wij heel dankbaar voor en dit drijft ons alleen nog maar meer om met een positieve en wereldwijde blik te blijven kijken naar de toekomst. Want samen kunnen wij ook in deze bizarre tijd zorgen voor een internationale educatieve ervaring op maat!

Be inspired. Stay safe. Stay connected.

Update 16-10-2020© 2015 Information Planet