Vliegtickets op maat

Zoek je een vliegticket voor je (backpack)reis, studie of stage in het buitenland? Wij zijn gespecialiseerd in (flexibele) vliegtickets op maat voor mensen die voor een langere tijd op reis gaan. Zo hebben wij speciale tarieven die alleen via Information Planet geboekt kunnen worden. Daarnaast hebben we veel kennis van de stopover- en wijzigingsmogelijkheden van verschillende vliegtickets. Geen reisschema is voor ons te lastig. Vlieg jouw buitenland avontuur tegemoet, tegen scherpe tarieven! 

Ja, ik wil vrijblijvend advies ontvangen

Vliegtickets op maat

Wij werken met exclusieve contracten bij bekende luchtvaarmaatschappijen, speciaal opgesteld voor jongeren en studenten. Deze tickets zijn perfect voor wie een tussenjaar in het buitenland gaat doen, gaat rondreizen, studeren of stagelopen. Voor een vliegticket op maat zijn er diverse mogelijkheden. Wat voor vragen of wensen je ook hebt, wij regelen het voor je. Het is misschien een reis die je maar één keer in je leven maakt. Je wilt daarom dat alles goed geregeld is. Wil je tijdens jouw reis naar Australië eerst een meerdaagse stop-over in Azië maken? Geen probleem. Kun jij maar niet kiezen welke kleding je meeneemt naar het buitenland? Op aanvraag regelen wij tickets met 30kg bagage. 

Persoonlijke service en transparantie 

Wij werken niet met verborgen voorwaarden en kosten. Wij zijn transparant en bieden een scherp tarief die voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Je komt niet voor nare verassingen te staan. Wij bieden persoonlijke aandacht en snelle service via de e-mail. Stop met het ellendig lang zoeken op internet naar het beste vliegticket. Wij zoeken het graag voor je uit! Ons vliegticket advies is gratis en vrijblijvend. 

Flexibele vliegtickets

Wij hebben diverse wijzigbare tickets, die alleen via Information Planet geboekt kunnen worden. Het aantal vliegtuigstoelen die zijn aangemerkt voor flexibele reizigers zijn beperkt en wij zijn daarom blij dat we jou hiermee kunnen helpen! Flexibele vliegtickets zijn ideaal als je lang op reis gaat en op meerdere bestemmingen vliegt. Met flexibele vliegtickets heb je de mogelijkheid om je ticket te wijzigen. Belangrijk is om te weten dat je gebruik kunt maken van flexibele vliegtickets (oftewel het wijzigen van je ticket) indien de luchtvaartmaatschappij voldoende beschikbaarheid heeft en de kosten voor luchthavenbelasting, klasse e.d. gelijk zijn. 

Er zijn twee ticketvormen: 1) flexibel zonder wijzigingskosten en 2) flexibel met wijzigingskosten. Vaak zie je dat optie 1 een stuk duurder is dan optie 2. In sommige gevallen is het voordeliger om voor optie 2 te kiezen, omdat de wijzigingskosten lager uitvallen dan het verschil met optie 1. Wij kijken wat voor jou onder aan de streep het voordeligste vliegticket is! 

10 redenen om je vliegticket via Information Planet te boeken

  • Persoonlijke service
  • Focus op indiviudele reizigers
  • Speciale tickets (voor jongeren en studenten)
  • Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen
  • Uitgebreide kennis over vliegtickets 
  • Vrijblijvend ticket advies
  • Ticket afgestemd op jouw wensen en behoeften
  • Transparant in tarieven en voorwaarden
  • Geen bemiddelings- en administratiekosten
  • Assistentie tijdens de reis (bijv. wijzigen ticket)

 

Gratis vliegticket advies 

Wij helpen je in 3 stappen aan het beste vliegticket. Wat moet je hiervoor doen? Vul ons offerte formulier in en geef ons de gewenste route en reisdata door. Op basis van de door jou ingevulde informatie gaan we aan de slag en sturen we je vervolgens een vrijblijvend ticket advies per e-mail. In de mail vind je een overzicht van de tickets, tarieven en reisschema. Let op: Hoe meer informatie jij ons geeft, hoe beter ons advies! 

Ja, ik wil vrijblijvend advies ontvangen

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet