Stages in het buitenland

  • Locaties
  • Team Stagehuis

Locaties

Stagelopen in het buitenland: wie wil dat nu niet? Voor veel studenten is het een droom om stage te lopen in Sydney, Auckland, San Fransisco of Londen. Information Planet zet zich samen met Stagehuis in om een stage ervaring in het buitenland voor iedere student mogelijk te maken. Met onze passie voor reizen en educatie, regelen we met ons organisatietalent een uitdagende stage op locatie. Je gaat een leerzame en onvergetelijke tijd tegemoet!

Waarom een stage in het buitenland?

Internationale ervaring biedt je op veel vlakken voordelen:

Persoonlijke ontwikkeling

Je leert op een andere locatie voor een langere periode werken en wonen. Je verbetert je Engels in een rap tempo en maakt kennis met nieuwe mensen, culturen en tradities. Een ervaring waar je de rest van je leven profijt van hebt.

Vergroot je carrièrekansen

Meer dan 50% van de werkgevers vraagt internationale ervaring. In de vorm van een buitenlandse stage geef je jouw CV een flinke boost. Je hebt unieke werkervaring opgedaan en laat zien dat je internationaal georiënteerd bent.

Internationaal netwerk

Met een stage in het buitenland neem je een kijkje in het internationale bedrijfsleven. Je bouwt een eigen internationaal netwerk op en krijgt de kans om bij een bedrijf in het buitenland je talenten te ontplooien. Op deze manier onderscheid je jezelf op de arbeidsmarkt en versterk je jouw positie.

Plezier!

Stagelopen in het buitenland is natuurlijk ontzettend gaaf! Het is een echte “once in a lifetime experience”. Krijg je de kans, grijp hem dan en ga ervoor. Reis, ervaar, leer, ontplooi en geniet!

Team Stagehuis

Team Stagehuis

Sinds 2006 zet Stagehuis zich in om een buitenlandse stage voor iedereen mogelijk te maken. Door de jaren heen hebben we een breed bedrijven netwerk opgebouwd. We werken met collega’s op locatie en plaatsen je bij erkende bedrijven. Voor alle studierichtingen hebben we goede stagemogelijkheden. We werken op maat, op basis van jouw wensen en opleidingseisen zoeken we een passende stage die bij jou past. Naast het regelen van een stage helpen wij je ook bij het regelen van huisvesting, verzekeringen, visumaanvraag en startpakketten met gunstige vliegticket tarieven.

We zijn een professioneel en ervaren team met een grote passie voor educatieve reizen. Door stage, werk, reizen en cursussen in het buitenland hebben we een brede ervaring opgedaan en weten we als geen ander wat er op je afkomt als je kiest voor een buitenlandse stage. Door onze ervaring en goede internationale contacten garanderen wij een uitdagende stage op jouw niveau bij een erkend en professioneel bedrijf. Persoonlijk contact vinden we erg belangrijk. Daarom organiseren we consults bij ons op kantoor waardoor jij en je ouders/verzorgers/partner langs kunnen komen voor een persoonlijk gesprek.

 

Hoi, ik ben Marianne, reis en studie specialist van
Information Planet. Kan ik je helpen?

 

 

 

 

Stel je vraag!© 2015 Information Planet