Werkweek in het buitenland

Een werkweek is een belangrijk onderdeel van het middelbaar onderwijs. Scholieren doen ervaring en kennis op waar ze levenslang profijt van hebben. Een werkweek in het buitenland zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor de scholieren, bovendien zorgt het voor een beter wereldbeeld. Information Planet biedt ondersteuning in het organiseren van een buitenlandse werkweek; de beste start voor een geslaagde educatieve reis!

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom op werkweek in het buitenland?

We zijn steeds internationaler ingesteld. Door scholieren op vroegtijdige leeftijd te laten kennismaken met andere culturen krijgen ze een breder beeld van de wereld. Tijdens een werkweek leren ze niet alleen de bestemming beter kennen, maar ook zichzelf. Door taallessen, workshops, bedrijfsbezoeken en ministages leren ze waar hun interesses liggen en geeft ze een kijkje in het werkveld. Een unieke studietrip of groepsreis bij Information Planet is de perfecte combinatie van fun, educatie en zelfontwikkeling.

Werkweek op maat

Information Planet biedt ondersteuning in het organiseren van een werkweek van A tot Z. Wij leveren maatwerk, waardoor de groepsreis perfect aansluit op diverse onderwijsprogramma’s. Een mooi voorbeeld van een bestemming waar wij geregeld personen naartoe sturen is Malta. Op het levendige eiland in de Middellandse Zee bieden wij inspirerende programma’s aan. dit kan bestaan uit bedrijfsbezoeken, culturele activiteiten, taallessen of een combinatie hiervan. Daarnaast is er uiteraard ruimte om uitdagende activiteiten te organiseren in het water of op het land.

Gespecialiseerde en ervaren reisadviseurs

Wij zijn een professioneel en ervaren team met een grote passie voor educatieve reizen. Wij hebben zelf veel ervaring opgedaan in het buitenland en weten als geen ander hoe het buitenland bijdraagt aan een educatieve verrijking. Door onze ervaring en goede internationale contacten hebben wij alle ingrediënten in huis voor een geslaagde werkweek. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Je krijgt één vast contactpersoon die je helpt bij de organisatie van een niet te vergeten en leerzame werkweek.

Accommodatie & vliegtickets (optioneel)

Accommodatie

Wij bieden scholieren de mogelijkheid om bij een gastgezin te verblijven. Door bij mensen in huis te wonen worden zij volledig ondergedompeld in het dagelijks leven en de cultuur van het gastland. Scholieren brengen veel tijd door met hun gastgezin en krijgen daardoor veel mee van de lokale tradities en gebruiken. Daarnaast is het de ideale manier om hun taalvaardigheden bij te spijkeren.

Ook is het mogelijk voor scholieren om in een appartement te verblijven. Appartementen bestaan uit gedeelde en privékamers. De appartementen zijn centraal gelegen en op loopafstand van alle bezienswaardigheden.

Vliegtickets

Voor scholieren bieden wij speciale tarieven aan. Voor een vliegticket op maat zijn er diverse mogelijkheden. Daarnaast regelen wij ook transfer op locatie vanaf het vliegveld.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met onze reisadviseurs! Wij komen ook graag langs voor een inspirerende voorlichting of presentatie.

Neem contact op                                 Vraag een offerte aan!© 2015 Information Planet