Ervaring - Loes in Ierland | Semester Engels

Ervaring - Loes | studeren in Dublin

 

"Van te voren vond ik het verschrikkelijk om Engels te praten en nu spreek ik het vloeiend! Ik heb veel mensen van veel verschillende nationaliteiten leren kennen wat mijn horizon alleen maar heeft verbreedt."

IBAT

Mijn naam is Loes en ik wil jullie graag vertellen over mijn super zes maanden in Dublin. Voor mijn studie in Nederland moest ik een bepaald niveau Engels hebben wat ik absoluut niet had voordat ik ging. Omdat ik dit graag als minor/semester in het buitenland wilde doen. Zij hadden dit namelijk al eerder geregeld voor een student van dezelfde instelling. Samen zijn we gaan kijken wat het beste bij mij zou passen en kwamen we uit bij IBAT in Dublin.

Ik ben hier nu bijna zes maanden geweest en ik heb een super tijd gehad. De school is echt heel goed en de leraren zijn heel behulpzaam. Van te voren vond ik het verschrikkelijk om Engels te praten en nu spreek ik het vloeiend! Ik heb veel mensen van veel verschillende nationaliteiten leren kennen wat mijn horizon alleen maar heeft verbreedt.

Dublin

Dublin is echt een hele fijne stad om te wonen het is klein, maar wel een hoofdstad en heeft dus van alles te bieden. Ik heb me altijd heel veilig gevoeld in Dublin en het nooit een probleem gevonden om ergens alleen naar toe te gaan. De Ierse mensen zijn heel vriendelijk en zullen je altijd helpen. Als je perse naar de zon wil is Dublin geen goede keus maar anders raadt ik het echt aan. Dublin is echt een stad die leeft. Ik ben heel blij dat ik dit avontuur ben aangegaan.

Lijkt het jou ook wel wat om een semester in Ierland te volgen? Neem contact op met onze studie- en reisadviseurs of maak een afspraak voor meer informatie.

Neem contact op Maak een afspraak© 2015 Information Planet