Kom jij team Information Planet versterken?

 

Information Planet is een organisatie die zich richt op educatieve reizen. Onze missie is om voor iedere leerling, student, young professional of travel addict een unieke (educatieve) ervaring in het buitenland te bezorgen. Werken bij Information Planet betekent werken in een jonge, dynamische en internationaal georiënteerde omgeving. De sfeer is open en informeel. Geen muurtjes of dichte deuren. Je werkt samen met top collega’s in een top werkomgeving. Werken wordt gecombineerd met een gezonde portie plezier! Bekijk onze openstaande vacatures en mogelijkheden.

Vacatures
Wij zijn ook op zoek naar een enthousiaste Junior CRM Specialist die dolgraag data omzet naar concrete marketingtools en een enthousiaste Program Coördinator Taalreizen & Stages die deelnemers begeleid vanaf het moment van oriëntatie tot terugkomst in Nederland. Ben jij degene die we zoeken en pas je perfect binnen ons team? Reageer dan op de vacature!

CRM specialist - Web & Data - 32/40 uur

Program Coördinator -Taalreizen en Stages - 32/40 uur

Stagelopen bij Information Planet
We zijn ook weer op zoek naar nieuwe stagiaires! Stardata zijn bespreekbaar. Heb je interesse, reageer dan nu!

Meewerkstage Communicatie & Educatie

Lijkt het jou leuk om onderdeel te worden van ons team? Neem dan gerust contact met ons op of stuur een open sollicitatie naar hrm@informationplanet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat