Goed op weg met onze voorbereidingsbijeenkomst

Tijdens jouw High School jaar sta je er nooit alleen voor, wij begeleiden onze studenten van begin tot eind. Een goede voorbereiding is van groot belang. Zo organiseren wij voor vertrek voor onze toekomstige High School studenten een High School voorbereidingsbijeenkomst. Samen met al onze toekomstige High School studenten vieren we dat de ervaring van hun leven bijna gaat beginnen! De voorbereidingsbijeenkomst vindt plaats in kleine- tot middelgrote groepen, omdat we persoonlijke aandacht zo belangrijk vinden. De ideale manier om andere uitwisselingsstudenten en hun ouders te ontmoeten. Hebben zij er ook zo zin in om het avontuur aan te gaan? Deel je zenuwen met elkaar! Het is een gezellige, leerzame dag met onderling veel interactie.

De bijeenkomst is bedoeld om eventuele onzekerheden weg te nemen. Stel al je vragen en krijg direct antwoord. Door middel van een presentatie brengen we onze studenten nogmaals op de hoogte van allerlei belangrijke praktische zaken zoals reisdocumenten, verzekeringen en nog meer. Daarnaast leggen we uit hoe je je optimaal kunt voorbereiden op je verblijf in het buitenland. Wat is een cultuurshock? Hoe kun je deze opvangen? Hoe ziet het schoolsysteem eruit? Wat kan ik verwachten van mijn nieuwe bestemming? Maar ook welke highlights van je bestemming mag je niet missen?

Wij bieden alles wat je nodig hebt om jezelf voor te bereiden op een High School avontuur. Aan het einde van de dag ontvangt iedereen een tas met leuke goodies en een handboek vol met tips.

Onze High Schoolers in het buitenland

Een ervaring in het buitenland is er één om nooit meer te vergeten.  Ontdek waar het buitenland jou kan brengen en laat je inspireren door verhalen van andere studenten. Neem ook eens een kijk op onze blog waar we verschillende leuke en interessante onderwerpen behandelen om jou op weg te helpen met jouw buitenland avontuur.

Waarom Information Planet?

 

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat