Lees onze blogs en artikelen

 

We geven jou graag de informatie die je nodig hebt. Daarom schrijven we artikelen waardoor jij meer te weten komt over de diverse studiemogelijkheden, hoe je jouw studie in het buitenland kunt financieren en geven we je graag meer inzicht in het leven van een student in het buitenland. Lees onze blogs en artikelen met een kopje thee op de bank en je word snel een stukje wijzer op het gebied van educatie in het buitenland.

Online studeren

Wat zijn de beste studieopties?

Lees alles over de online studiemogelijkheden bij verschillende universiteiten. Ook in tijden van Corona kun je een combinatie maken, van deels op locatie en deels online. Er wordt ook regelmatig voor een online taalcursus gekozen. Dit kun je bijvoorbeeld voorafgaand aan je studie in het buitenland volgen.

Studiebeurs buitenland

Heb jij recht op een studiebeurs?

Er zijn diverse opties rondom studiebeurzen in het buitenland. Dit is afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Wij helpen je graag door het verstrekken van extra informatie en het adviseren hierin. Dit zodat jij de juiste keuzes kunt maken voor jouw buitenlandervaring.

Buitenlandse bankrekening

Heb jij je financiële zaken op orde?

Kom meer te weten over de bankzaken in het buitenland. Voor jouw buitenlandse verblijf is het vaak handig om ook een buitenlandse rekening te openen en/of een creditcard aan te schaffen. Hierdoor kan je profiteren van diverse (financiële) voordelen. Dit kun je soms al in Nederland regelen!

Belasting buiteland

Hoe zit het met de belasting?

Lees alles over de belasting in het buitenland. Het is in veel landen mogelijk om belasting terug te vragen. Via onze partner kun jij gemakkelijk en snel jouw belastinggeld zonder problemen terug kijken. Hiervoor betaal je altijd een vast bedrag of percentage.

Verzekeringen buitenland

Welke verzekeringen heb je nodig?

Het is belangrijk om te zorgen dat je ten alle tijden goed verzekerd bent. Lees alles over de verzekeringen die jij nodig hebt tijdens jouw buitenlandervaring. Onze partner helpt jou graag bij het kiezen van de juiste verzekeringen die specifiek gericht zijn op buitenlandervaringen.

Tussenjaar buitenland

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden in het buitenland. Om te kijken wat perfect bij jou past, is het goed om alle opties te bekijken. Wij helpen jou graag bij het informeren, begeleiden en het plannen van jouw ultieme tussenjaar. Deze kan ingevuld worden met talloze opties!

Minor in Amerika

Waarom een minor in Amerika?

Vanuit vrijwel elke studie is er een mogelijkheid om voor een semester of minor naar het buitenland te gaan. Amerika biedt hiervoor vele opties waarbij jij jezelf kunt ontwikkelen en tevens kunt leven zoals in een Amerikaanse film. Zie jij jezelf al in Los Angeles, New York of Chicago?

Financiering studie

Hoe financier jij je studie?

Een buitenlandse studie kan soms veel geld kosten. Maar niet getreurd want in deze blog worden de mogelijkheden besproken hoe jij deze kosten kunt financieren, zodat jij met een gerust hart aan jouw ultieme buitenlandavontuur kan beginnen. Wij helpen je graag om jouw dromen waar te maken!

Studiefinanciering buitenland

Heb jij recht op studiefinanciering?

Het is vaak mogelijk om een studiefinanciering aan te vragen voor jouw buitenlandse studiedroom. Dit is natuurlijk ideaal zodat jouw kosten niet te hoog oplopen. Wat hiervan de regels zijn verschilt heel erg, wij helpen je graag met het uitzoeken van jouw financiering.

Meer dan 25 jaar ervaring

53 kantoren in 14 landen

Wereldwijd netwerk

Meer dan 40.000 studenten succesvol geplaatst

Groot aanbod aan universiteiten, colleges en (taal)scholen

Persoonlijke (studie)begeleiding op maat